Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Με «ασπίδα» το ΣΕΦ να φτάσει μέχρι το τέλος!

Με «ασπίδα» το ΣΕΦ να φτάσει μέχρι το τέλος!
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2024 - 11:37

Ο Ολυμπιακός πορεύεται και θα συνεχίσει να το κάνει στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο με στόχο την επιστροφή στην κορυφής της Ευρώπης και Ελλάδας, την ιστορική σεζόν 2024-25 των 100 χρόνων. Οι Πειραιώτες μετρούν αντίστροφα για το πρώτο τους ματς στην EuroLeague στο ΣΕΦ, κόντρα στην Ζαλγκίρις, με στόχο την πρώτη νίκη και την υπεράσπιση της έδρας του από το… καλημέρα.

Με τον κόσμο στο πλευρό τους , οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μεγάλες ευκαιρίες να το εκμεταλλευτούν και να πάρουν σημαντικές νίκες, που θα κάνουν την ζωή τους πιο εύκολο στον δρόμο για τα play-offs αρχικά και στην συνέχεια την πρόκριση σε ένα ακόμα Final-4.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν αφήνει πίσω του την ήττα στην πρεμιέρα με την Φενέρ στην Πόληκαι κοιτάει μπροστά, γιατί ακολουθούν τα πιο απαιτητικά παιχνίδια, αρχής γενομένης με την Ζαλγκίρις.

Άλλωστε, δεν μπορεί να κάνει και αλλιώς. Και ξέρουν στην ομάδα πώς αν «μείνουν» σε αυτόν τον αγώνα, θα το «πληρώσουν» ακριβά. Η λιθουανικ΄λη ομάδα, είναι σε καλή κατάσταση, νίκησε την Μπαρτσελόνα στην πρεμιέρα και δεν συγχωρεί. Μπορεί να είναι νωρίς ακόμα στη σεζόν, όμως, πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, ως προς το θέμα της ψυχολογίας.

Με τον κόσμο στο πλευρό του, θέλει να τα δώσει όλα και να φτάσει σε μία νίκη, μία σημαντική νίκη που θα του δώσει «ανάσα» και να τον «αφυπνίσει», αλλά και θα τον ανεβάσει ψυχολογικά σε μία δύσκολη περίοδο.

Το σημαντικό για τους Πειραιώτες είναι να κρατήσουν απόρθητο το «Κάστρο» τους. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να παραμείνει αήττητος εντός έδρας.

Διαβάστε επίσης