Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Η ομάδα χρειάζεται το χρόνο της!

Η ομάδα χρειάζεται το χρόνο της!
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2024 - 18:27

Είναι απολύτως φυσιολογικό για μια νέα ομάδα να έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της. Πόσω δε μάλλον όταν έχει αλλάξει ριζικά και πολλοί από τους βασικούς της άξονες είναι καινούργια πρόσωπα. Γι’ αυτό όλοι λένε πως χρειάζεται χρόνο.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, που μετά το τέλος του αγώνα, δήλωσε ότι η ομάδα του δεν είναι συμπαγής και δείχνει να έχει αγωνιστική συμπεριφορά Φεβρουάριου, έψαξε για το κατάλληλο σχήμα και αυτό που του βγήκε ήταν ένα αρκετά ψηλό με τον δραστήριο Βιλντόζα ( 9π., 5ρ. & 5ασ. με 3/4 τριπ. σε 21’) στον «άσο» και πέντε παίκτες που προσεγγίζουν ή ξεπερνούν τα 2 μέτρα (Φουρνιέ, Παπανικολάου/Βεζένκοβ, Πίτερς και Πετρούσεφ).

Το μόνο που χρειάζεται αυτή ομάδα είναι μια μικρή πίστωση χρόνου. Και οι παίκτες και ο Μπαρτζώκας με το ανανεωμένο και πιο πλήρες ρόστερ που είχε ποτέ! Έδειξαν σε Ρόδο και Πόλη πως έχουν μεγάλες δυνατότητες. Αυτό που τους λείπει είναι να αποκτήσουν την απαιτούμενη χημεία για να μπορέσουν, μέσα από εκεί, να αποκτήσουν διάρκεια στο καλό παιχνίδι. Ο κόσμος του Ολυμπιακού χρειάζεται να κάνει λίγο υπομονή και να δείξει εμπιστοσύνη σε αυτήν την ομάδα. Πάντως, ενόψει της μάχης με την Ζάλγκιρις που ακολουθεί, αν και αυτό ίσως να οφείλεται περισσότερο στην έλλειψη κινήτρου που συνοδεύει αυτά τα ματς, γιατί με το Λαύριο φάνηκε να λείπει κι αυτό.

Διαβάστε επίσης