Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Με χαμόγελα και αισιοδοξία η αναχώρηση για Λας Πάλμας (photos)

Με χαμόγελα και αισιοδοξία η αναχώρηση για Λας Πάλμας (photos)
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2024 - 15:33

Το πρώτο βήμα πρόκρισης στον τρίτο προκριματικό γύρο του CEV Champions League έκανε η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού ΟΝΕΧ, μετά την «καθαρή» νίκη (3-0) επί της Λας Πάλμας στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη». Με τον Θρύλο να οδεύει «φουλ» για τα «αστέρια». Για τα «σαλόνια» του ευρωπαϊκού βόλεϊ, για τις 16 καλύτερες ομάδες. Εκεί όπου αξίζει να βρίσκεται…

Η ομάδα του Αντρέα Γκαρντίνι είναι ομάδα... CEV Champions League. Εκεί ανήκει. Το ρόστερ της είναι «φτιαγμένο» για το κορυφαίο επίπεδο. Για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Το πρώτο βήμα έγινε, λοιπόν. Οι «ερυθρόλευκοι» θα παλέψουν, τώρα, στη ρεβάνς στα Κανάρια Νησιά, για την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Τρία ματς ακόμα για τη φάση των ομίλων. Στην Ισπανία, βέβαια, δεν θα είναι εύκολο. Με τους πρωταθλητές Ισπανίας (τα δύο τελευταία χρόνια) παίζουν οι Πειραιώτες, όμως βρίσκονται μια «ανάσα» από τον τρίτο προκριματικό γύρο, κατακτώντας δύο σετ «σφραγίζουν» την πρόκριση.

Οι Πειραιώτες αναχώρησαν από το Ρέντη με προορισμό το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», με προορισμό την Ισπανία Πιο συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός ONEX θα ταξιδέψει για την Μαδρίτη που αποτελεί το ενδιάμεσο προορισμό. Ακολούθως νέα πτήση για την πόλη της Λας Πάλμας με τους Νταμπλούχους Ελλάδας να εκτιμάται ότι θα φτάσουν γύρω στις 23:00.


Διαβάστε επίσης