Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Βεζένκοφ: «Απαράδεκτη η εικόνα μας στα πρώτα 30 λεπτά...»

Βεζένκοφ: «Απαράδεκτη η εικόνα μας στα πρώτα 30 λεπτά...»
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2024 - 22:32

O Oλυμπιακός δυσκολεύτηκε για τρία δεκάλεπτα κόντρα στο Λαύριο, όμως ξέσπασε στο τέταρτο και πήρε τη νίκη (93-75), ξεκινώντας θετικά την πορεία του στη Basket League.

Ο Σάσα Βεζένκοφ μετά το ματς τόνισε πως ήταν απαράδεκτη η εικόνα των «ερυθρολεύκων» και υπογράμμισε πως δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι ούτε στην Euroleague ούτε στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην ΕΡΤ μετά το ματς:

Για το ότι κανένα ματς δε θα είναι εύκολο στο Πρωτάθλημα: «Συγχαρητήρια στο Λαύριο, 32 λεπτά έπαιξε με ενέργεια και πάθος. Μας λείπει η σκληράδα. Είναι δεδομένο ότι μπορούμε να βάλουμε 93 πόντους, ειδικά στο Πρωτάθλημα. Πρέπει από την αρχή να μπαίνουμε δυνατά, να διαχειριζόμαστε τους χρόνους. Η εικόνα μας ήταν απαράδεκτη. Χάναμε τις μάχες, τα ριμπάουντ. Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα τρόπαια, πρέπει να συγκεντρωθούμε με αρχή το ματς με τη Ζαλγκίρις και αν δείξουμε καλύτερη εικόνα».

Για το αν η ομάδα ήταν... ξενερωμένη από την ήττα από τη Φενερμπαχτσέ: «Δεν μπορούμε να είμαστε ξενερωμένοι για κάτι. Λίγο μουντοί, δε θα έπρεπε. Έχουμε άλλα 33 ματς στην Euroleague. Το πιο σημαντικό είναι να πάρουμε όλα τα ματς στο ΣΕΦ και να πάρουμε όσα περισσότερα μπορούμε εκτός. Τελείωσε, πάμε στο επόμενο ματς. Σίγουρα πρέπει να δουλέψουμε στη συνοχή, στους ρόλους μας, στο να βοηθήσει ο καθένας όσο μπορεί».

Για την επιστροφή των Φαλ και Μιλουτίνοφ: «Τρομερά ποιοτικοί παίκτες, ο καθένας με τα δυνατά του σημεία. Τότε θα έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα της ομάδας. Αλλά όποιος και να λείπει, για αυτό είμαστε τόσοι παίκτες, για να κρατάμε ψηλά το επίπεδο. Μπράβο στο Λαύριο, να κοιτάξουμε τον εαυτό μας και να πάμε παρακάτω».

Για το ματς με τη Ζαλγκίρις: «Ο κόουτς Τρινκιέρι έχει δείξει τη δουλειά του, πως προετοιμάζει την ομάδα του, με έμπειρους παίκτες, με σκληρά παιδιά. Σόκαρε την Μπαρτσελόνα. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στην Euroleague, ούτε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πρέπει να κερδίσουμε, να προστατεύσουμε το σπίτι μας και να πάμε παρακάτω».

Διαβάστε επίσης