Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Μπαίνει στη μάχη, με στόχο την επιστροφή στην κορυφή!

Μπαίνει στη μάχη, με στόχο την επιστροφή στην κορυφή!
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2024 - 09:56

Στη «μάχη» του πρωταθλήματος ρίχνεται σήμερα, Δευτέρα (7/10) ο Ολυμπιακός. Οι νικητές του Super Cup Ελλάδας κάνουν εκτός έδρας πρεμιέρα στη Basket League, με αντίπαλο το Λαύριο, στις 20:15, έχοντας ως στόχο μία νικηφόρα εκκίνηση στο πρωτάθλημα που θα το δώσει ψυχολογία μετά την ήττα στην πρεμιέρα της Euroleague, με την Φενέρ.

Φυσικά, οι Πειραιώτες θέλουν να επιστρέψουν στην κορυφή, κατακτώντας και το φετινό πρωτάθλημα. Λογικό είναι, μιας και το ρόστερ των «ερυθρόλευκων» ξεχειλίζει από ποιότητα, ταλέντο, εμπειρία και όχι μόνο. Απέναντι στο Λαύριθο, ο Θρύλος θέλει να αρχίσει με νίκη στο πρωτάθλημα και να κάνει ένα καλό παιχνίδι, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αναμένεται να μοιράσει τον χρόνο μεταξύ των παικτών του.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά νέα του Ολυμπιακού, εκτός θα μείνουν φυσικά οι τραυματίες Μουσταφά Φαλ, Νίκολα Μιλουτίνοφ, ενώ μένει να φανεί ποιος από τους 7 ξένους (ΜακΚίσικ, Βιλντόσα, Ράιτ, Πίτερς, Γκος, Φουρνιέ, Πετρούσεφ) θα «κοπεί» για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση από τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Διαβάστε επίσης