Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Οι νοσταλγοί του «φάρου» στα… κάγκελα για ακόμα μια φορά!

Οι νοσταλγοί του «φάρου» στα… κάγκελα για ακόμα μια φορά!
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2024 - 19:48

Έχουν τρελαθεί. Δεν μπορούν να ηρεμήσουν. Δεν αντέχουν το γεγονός ότι οι νίκες και οι τίτλοι στο ελληνικό μπάσκετ κρίνονται τώρα στο παρκέ. Νοσταλγούν τις εποχές κατά τις οποίες το «κουμάντο» του… φάρου έκρινε τον πρωταθλητή πριν καν αρχίσει το πρωτάθλημα.

Έκρινε τα ντέρμπι στα… non call του Πηλοΐδη και στα βήματα του Γιασικεβίτσιους. Στα μόνιμα κινητά σκριν του Μπατίστ και στον Νίκο Παππά που πατούσε τη γραμμή. Στις αποβολές με 5 φάουλ του Μιλουτίνοφ σε 3 λεπτά, σε 4 λεπτά, όσο γρήγορα ήθελαν οι γκρι…

Αυτά επιθυμούν να δουν ξανά οι γνωστοί παραμυθάδες και αγαπητικοί του συστήματος που επί χρόνια ολόκληρα… βίαζε το ελληνικό μπάσκετ! Αδιανόητος πόλεμος, με στόχο να επιστρέψουν τα non call του Πηλοΐδη και οι βόλτες του Γιασικεβίτσιους με την μπάλα στα χέρια. Όλα, φυσικά, ώστε να ρίξουν τον Ολυμπιακό από την κορυφή και ένα τοποθετήσουν ξανά σε αυτή την ομάδα, η οποία… διέπρεψε με την παλιά, άρρωστη κατάσταση, στο ελληνικό μπάσκετ.

Οι νοσταλγοί του «φάρου» είναι στα… κάγκελα και παλεύουν να επαναφέρουν τη… σκοτεινιά του «φάρου», στο άθλημα που μετά από χρόνια… ανάσανε. Δεν το θέλουν έτσι. Το θέλουν… αλλιώς.

Διαβάστε επίσης