Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Όσο έχει παίκτες-πρωταγωνιστές, θα κοιτάζει προς τα επάνω

Όσο έχει παίκτες-πρωταγωνιστές, θα κοιτάζει προς τα επάνω
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2024 - 11:02

Με ένα επιπλέον… βάρος στις αποσκευές της επιστρέφει στην Αθήνα η αποστολή του Ολυμπιακού, που το βράδυ της Κυριακής κατέκτησε στη Ρόδο το πρώτο τρόπαιο της σεζόν, επικρατώντας του Παναθηναϊκού στον τελικό του Super Cup. Ο Θρύλος άξιζε την πρώτη κούπα και το κατάφερε έχοντας παίκτες με προσωπικότητα που «διψούν» για διακρίσεις και να πρωταγωνιστούν.

Οι δύο παίκτες που επέστρεψαν αυτό το καλοκαίρι στο λιμάνι, Ντόρσεϊ και Βεζένκοφ έβαλαν φαρδιά-πλατιά την υπογραφή τους, ενώ εκείνος που άκουγε όλους αυτούς τους μήνες ότι φεύγει γιατί περισσεύει, ο Πετρούσεφ έκανε τη διαφορά στις μάχες της ρακέτας.

Μην ξεχάσουμε τον αφανή ήρωα αυτή της πρώτης κούπας της σεζόν. Τον Μόουζες Ράιτ θα τον θυμόμαστε στο συγκεκριμένο ματς για το κάρφωμα που στράβωσε τη στεφάνη και το διέκοψε για ώρα. Ο έτερος σέντερ, απόντων Φαλ και Μιλουτίνοφ, είναι ο κατά τ’ άλλα πάουερ φόργουορντ. Παίζοντας πάλι αποκλειστικά στο «5», κατέγραψε αντίστοιχο 18-8-21 (π., ριμπ., ranking), ανανεώνοντας ξανά τέσσερις επιθέσεις!

Και φανταστείτε, να επιστρέψουν οι «πύργοι» Φαλ-Μιλουτίνοφ και να είναι κάποια στιγμή έτοιμος ο Φουρνιέ που όταν βρει το χέρι του δεν θα δίνει μόνο πλάτος στην επίθεση: Θα δίνει νίκες. Θα δούμε τρομερά πράγματα από το σύνολο του Μπαρτζώκα, αλλά η γεύση που άφησε το πρώτο απαιτητικό παιχνίδι της σεζόν ήταν αρκετά καλή.

Διαβάστε επίσης