Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Η καταμέτρηση ξεκίνησε με στόχο το 4/4!

Η καταμέτρηση ξεκίνησε με στόχο το 4/4!
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:59

Πάντοτε ο Ολυμπιακός και οι ΓΑΥΡΟΙ καμάρωναν για τα τμήματα σε όλα τα σπορ και τα όσα έχουν καταφέρει. Αυτό γίνεται για ακόμα μία φορά, μετά την κατάκτηση του τρίτου σερί Super Cup στο μπάσκετ, ξεκινώντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για την ιστορική σεζόν 2024-2025 κατά την οποία συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου, κατακτώντας τον πρώτο φετινό τίτλο.

Η… καταμέτρηση των τίτλων ολόκληρης της «ερυθρόλευκης» οικογένειας άρχισε, με τους τίτλους να φτάνουν στον υπ' αριθμόν 316 όσον αφορά τα 5 κορυφαία ομαδικά αθλήματα.. Διότι αυτή η ομάδα είναι Θρύλος, με αυτά τα επιτεύγματα έχει ΗΓΕΤΕΣ τους Αφούς ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ που κοιτάνε και φροντίζουν το καλό του Ολυμπιακού για αυτό πετυχαίνουν και θα συνεχίσουν να πετυχαίνουν.

Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος, είχε το προβάδισμα στο σκορ στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και έβγαζε μία σιγουριά πως στο τέλος θα έπαιρνε τη νίκη, παρότι επέστρεψε ο ΠΑΟ με την βοήθεια της διαιτησίας ο Σκακιστής και οι παίκτες του είχαν την λύση και κατέκτησαν την πρώτη κούπα της σεζόν με τεράστια σημασία για ψυχολογικούς και επικοινωνιακούς λόγους.

Ο Θρύλος είναι αποφασισμένος να κατακτήσει όλα τα τρόπαια μέσα στην αγωνιστική σεζόν, κάνοντας το «4 στα 4». Σε μία ιδιαίτερη χρονιά, στην οποία ο σύλλογος συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής. Οι Πειραιώτες έχουν τεράστιο επιθετικό ταλέντο φέτος, αλλά πάνω από όλα νοοτροπία νικητή και με αυτή θα συνεχίζει να πορεύεται από εδώ και πέρα.

Διαβάστε επίσης