Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Αγγελόπουλοι: «8-1 οι τίτλοι στην Ελλάδα απ’ όταν επιστρέψαμε»

Αγγελόπουλοι: «8-1 οι τίτλοι στην Ελλάδα απ’ όταν επιστρέψαμε»
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:15

Ευτυχισμένοι, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Ολυμπιακό, ήταν ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος στη Ρόδο. Οι ιδιοκτήτες της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, μετά τη νίκη με 84-85 κόντρα στον Παναθηναϊκό σ, στον τελικό του Super Cup, τόνισαν αναλυτικά:

«Σήμερα κρίθηκε ο πρώτος τίτλος. Είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Απ’ όταν επιστρέψαμε, στην Ελλάδα οι τίτλοι είναι 8-1. Σε κάθε περίπτωση, ο ανταγωνισμός είναι υψηλός και δύσκολος.

Είδατε πώς εξελίχθηκε ο τελικός. Θα έχουμε καλά ματς. Πανηγυρίσαμε τον πρώτο τίτλο, το σημαντικό είναι να δούμε τι θα γίνει στο τέλος και να το απολαύσει ο κόσμος. Όλη η ομάδα κερδίζει, ο κόουτς χτίζει την ομάδα, είναι μία ομαδική προσπάθεια».

Σε ερώτηση για το αν επόμενος στόχος είναι το διπλό στη Φενέρμπαχτσε ή να έχει ο Ολυμπιακός δικό του γήπεδο, είπε: «Και τα δύο, όλα θα γίνουν. Υπομονή και όλα θα γίνουν. Συγχαρητήρια σε όλους, συνεχίζουμε δυνατά».

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Αγγελόπουλου:

Για τις απουσίες των δύο ομάδων: «Για την ανάλυση του Παναθηναϊκού θα μιλήσει ο Παναθηναϊκός. Σε εμάς έλειπαν ο Φαλ και ο Μιλουτίνοβ, οι δύο ψηλοί μας. Η ομάδα δεν είναι εκατό τοις εκατό έτοιμη. Το κέρδος και του σημερινού αγώνα, αλλά και του χθεσινού είναι ο Πετρούσεφ, που πιστεύω ότι κατάλαβε πλέον ότι θα μείνει στον Ολυμπιακό και ότι θα κάνει καριέρα στον Ολυμπιακό»

Για τις αρχές στο παιχνίδι του Ολυμπιακού: «Οι αρχές πιστεύω ότι είναι ίδιες, είναι τόσο καλοί οι παίκτες που έχουμε και η απειλή από το τρίποντο, άρα θα πετυχαίνουμε και περισσότερους πόντους. Σίγουρα η άμυνα θα βελτιωθεί και άλλο».

Για το αν θα γίνει τελικός Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού στην EuroLeague: «Δεν ξέρω αν θα γίνει ο ιστορικός τελικός. Αυτό δεν μας απασχολεί. Είναι νωρίς να μιλάμε για όλα αυτά. Είναι η αρχή στην Ευρωλίγκα που είναι πιο δυνατή φέτος. Ο στόχος είναι πρώτα το διπλό στη Φενέρ, να μπούμε στην εξάδα, να μπούμε στα playoffs και μετά στο Final Four».

Διαβάστε επίσης