Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Και την κούπα ξανά φέρε στον Πειραιά!

Και την κούπα ξανά φέρε στον Πειραιά!
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2024 - 10:41

Το εμπόδιο του Περιστερίου ξεπεράστηκε και τώρα σειρά έχει ο Παναθηναϊκός! Ο Θρύλος μπροστά στην πρώτη μεγάλη πρόκληση της σεζόν, απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλό του, σε ένα ματς το οποίο κρίνει την πρώτη κούπα της αγωνιστικής περιόδους! Στις 20:30 το πρώτο τζάμπολ στο ματς και… ιδού η Ρόδος, ιδού και ο πρώτος τίτλος της σεζόν!

Δεν ήταν εικόνα αυτή για τον Ολυμπιακό απέναντι στο Περιστέρι στον ημιτελικό. Υπάρχει τεράστια διαφορά δυναμικής μεταξύ των δύο ομάδων, τόσο σε ποιότητα, όσο και σε βάθος στο ρόστερ. Και παρά το γεγονός αυτό, η ομάδα των δυτικών προαστείων έβαλε δύσκολα στους Πειραιώτες, οι οποίοι τα κατάφεραν με «οδηγούς» του Σάσα Βεζένκοφ και Φίλιπ Πετρούσεφ.

Και απόψε το βράδυ έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει διαφορετικό πρόσωπο να κάνει πράξη αυτό το οποίο κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν έκανε… κατά κόρον: Να νικήσει ξανά τον Παναθηναϊκό και να πάρει σε τελικό με εκείνον αντίπαλο, άλλον ένα τίτλο… Το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει, αλλά ο Ολυμπιακός έχει ήδη ανεβάσει το δικό του. Με μεταγραφές ουσίας και με δουλειά. Και απέναντι στον Παναθηναϊκό απόψε, είναι έτοιμος να πανηγυρίσει και να γράψει ξανά ιστορία.

Διαβάστε επίσης

Super Cup: Οι διαιτητές του τελικού

Super Cup: Οι διαιτητές του τελικού

Αυτοί θα σφυρίξουν τον μεγάλο τελικό του Σούπερ Καπ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα κρίνει την πρώτη κούπα της σεζόν.