Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Θέλει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλει, αλλά τώρα προέχει η πρώτη κούπα!

Θέλει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλει, αλλά τώρα προέχει η πρώτη κούπα!
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:30

Ο Ολυμπιακός ναι μεν προκρίθηκε στον τελικό, αφού νίκησε το Περιστέρι (79-74), αλλά προβλημάτισε με την εικόνα του. Ο χρόνος κατά τον οποίο θα μπορούμε να πούμε ότι βρίσκεται σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας, ο Θρύλος φαίνεται ότι απέχει πολύ ακόμη. Σε μεγάλο βαθμό δικαιολογημένα, αν σκεφτούμε τις πολύτιμες απουσίες στην ρακέτα των δύο «πύργων» Φαλ και Μιλουτίνογ, αλλά και το αναμενόμενο φορμάρισμα και την ένταξη στην φιλοσοφία του κόουτς Μπαρτζώκα, από τον Έβαν Φουρνιέ.

Μέχρι τότε οι «ερυθρόλευκοι» είναι αναγκασμένοι να βρίσκουν τις λύσεις αλλά και τον τρόπο να αποφεύγουν τις κακοτοπιές. Στον ημιτελικό που τα βρήκε «σκούρα» με το Περιστέρι, είχε σε πολύ καλή μέρα του Πετρούσεφ και Βεζένκοφ, όπου χάρις σε αυτούς δεν υπέστη το απόλυτο κάζο νωρίς στη σεζόν.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό να ψάχνει ακόμη τα πατήματά του, τους αυτοματισμούς του. Θέλει χρόνο για να βρεθεί η κατάλληλη χημεία μεταξύ των παικτών, αλλά τέτοιες εμφανίσεις προβληματίζουν και είναι «καμπανάκι» για όλους για να αποδειχτεί ότι κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο αν δεν το παίξεις με νοοτροπία «τελικού», μπορεί να την πατήσεις.

Ο Ολυμπιακός καλείται να αλλάξει άμεσα πρόσωπο και να μην παρουσιάσει ανάλογη εικόνα κόντρα στον ΠΑΟ για να πάρει το τρόπαιο, το οποίο είναι σημαντικό κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, αλλά και για να στείλει το μήνυμα για την σεζόν που ξεκίνησε.

Διαβάστε επίσης