Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Παπανικολάου: «Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού»

Παπανικολάου: «Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού»
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2024 - 23:50

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε ως αρχηγός του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για το Super Cup στη Ρόδο και έδωσε μία υπόσχεση ότι άπαντες στο Λιμάνι θα δώσουν τα πάντα για να πετύχουν το καλύτερο δυνατό για τα 100 χρόνια του Συλλόγου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Καλή σεζόν, υγεία, να δούμε μία όμορφη χρονιά με ομορφες στιγμές. Για εμάς είναι μία ιδιαίτερη χρονιά, συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου μας. Δουλειά, σκληρή δουλειά για να έρθει ουσία στο παρκέ. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στην όμορφη στιγμή να παρουσιάζουμε αυτό το όμορφο event, από αύριο θα κριθούν όλα στις τέσσερις γραμμές. Κάνουμε αυτό που αγαπάμε από παιδιά και πρέπει να το κάνουμε με χαμόγελο.

Οι προπονητές έχουν πιο σφαιρική εικόνα των πραγμάτων, αλλά καμία ομάδα δεν είναι ακόμη έτοιμη. Όταν μπαίνεις στο γήπεδο για να διεκδικήσεις έναν τίτλο, ο αθλητικός εγωισμός σου δεν σου επιτρέπει τίποτα λιγότερο από το να δίνεις το 100% σου ατομικά και ως ομάδα. Όταν μπαίνεις για έναν τίτλο, δεν παίζει ρόλο ποσο σημαντικός είναι αυτός ο τίτλος. Μπαίνεις για να παλέψεις και να πάρεις το τρόπαιο σπίτι σου. Το ποιος τίτλος είναι σημαντικός, φαίνεται στο τέλος της σεζόν αλλά αυτή τη στιγμή ο πιο σημαντικός είναι ο πρώτος της χρονιάς. Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό φέτος για τον σύλλογο».

Διαβάστε επίσης