Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

«Φορτσάρει» για την πρώτη κούπα της σεζόν!

«Φορτσάρει» για την πρώτη κούπα της σεζόν!
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2024 - 10:50

Ο Ολυμπιακός εμφάνισε ορισμένα θετικά δείγματα σε όλες αυτές τις φιλικές του αναμετρήσεις, αλλά παρουσίασε και αδυναμίες. Αν υπάρχει πάντως ένα καλό στοιχείο από όλα αυτά τα παιχνίδια, είναι το γεγονός πως βγήκε νικητής σε όλα. Και κυρίως δείχνοντας χαρακτήρα στο τέλος. Τα περισσότερα παιχνίδια του κρίθηκαν στο τέλος, αλλά είχε πάντα τις σωστές αποφάσεις, τους κατάλληλους παίκτες και τα μεγάλα σουτ για να πάρει τα θετικά αποτελέσματα

Δεν είναι υπερβολή να ισχυριστεί κανείς πως πλέον ο Γιώργος Μπαρτζώκας διαθέτει ένα από τα πληρέστερα ρόστερ στην ιστορία του συλλόγου, με 15 πρωτοκλασάτους παίκτες και – τουλάχιστον – τρεις λύσεις σε κάθε μία από τις πέντε θέσεις του παρκέ.

Η πρώτη ύλη υπάρχει και δείχνει ικανή να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου σε κάθε μία από τις τέσσερις διοργανώσεις που θα συμμετάσχει φέτος η ομάδα, αρχής γενομένης από το Super Cup της Ρόδου, το οποίο θα διεξαχθεί το διήμερο 28 και 29 Σεπτεμβρίου στο Κλειστό της Καλλιθέας. Έναν τίτλο που έχει κατακτήσει τα τελευταία δύο χρόνια και που σκοπεύει να το επαναλάβει ξανά κόντρα στον Παναθηναϊκό θέλοντας να στείλει και ένα μήνυμα αντεπίθεσης για την φετινή σεζόν.

Διαβάστε επίσης