Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Θα ρολάρει και τα ερωτηματικά θα «απαντηθούν»!

Θα ρολάρει και τα ερωτηματικά θα «απαντηθούν»!
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2024 - 18:00

Ο Ολυμπιακός εμφάνισε ορισμένα θετικά δείγματα σε όλες αυτές τις φιλικές του αναμετρήσεις, αλλά παρουσίασε και αδυναμίες. Αν υπάρχει πάντως ένα καλό στοιχείο από όλα αυτά τα παιχνίδια, είναι το γεγονός πως βγήκε νικητής σε όλα. Και κυρίως δείχνοντας χαρακτήρα στο τέλος. Τα περισσότερα παιχνίδια του κρίθηκαν στο τέλος, αλλά είχε πάντα τις σωστές αποφάσεις, τους κατάλληλους παίκτες και τα μεγάλα σουτ για να πάρει τα θετικά αποτελέσματα.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έδειξε αρκετά καλό πρόσωπο επιθετικά, βρίσκοντας λύσεις και σκορ από πολλούς παίκτες, αλλά και από όλες τις θέσεις. Ωστόσο, η έλλειψη χημείας και των ξεκάθαρων ρόλων εμφανίστηκαν - όπως ήταν λογικό - και στα φιλικά προετοιμασίας. Το γεγονός πως ο Ολυμπιακός νίκησε όλα τα παιχνίδια του δείχνει πολλά, ακόμα και η εικόνα δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή, πράγμα επίσης λογικό, μιας και ακόμα μοντάρετε η ομάδα.

Όσον αφορά την άμυνα, εκεί παρατηρήθηκαν τα περισσότερα προβλήματα. Η πρώτη ανάγνωση δείχνει πολλά και αβίαστα λάθη, αλλά και μια χαλαρότητα στο πίσω μέρος του γηπέδου, χωρίς καλές επιστροφές, αποστάσεις και αλληλοκαλύψεις. Η λογική και εδώ λέει πως όσο περνάει ο χρόνος και η ομάδα δουλεύει και παραμένει υγιής, συν, την επιστροφή των δύο «πύργων» στο «5», τότε πολλά από τα αμυντικά κενά θα διορθωθούν και θα καλυφθούν.

Άλλωστε, όπως είπε προσφάτως και ο Γιώργος Μπαρτζώκας, αυτό είναι το κομμάτι που χρειάζεται περισσότερη δουλειά, μιας και επιθετικά υπάρχουν πολλές και ποιοτικές λύσεις που μπορούν να τραβήξουν κουπί!

Διαβάστε επίσης