Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

O πολύτιμος Μιλουτίνοφ και το συμβόλαιο του!

O πολύτιμος Μιλουτίνοφ και το συμβόλαιο του!
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2024 - 11:45

Με τη σπουδαία μεταγραφή του Έβαν Φουρνιέ, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το σχεδιασμό του για την ιστορική σεζόν 2024-25, των 100 χρόνων. Και η αλήθεια είναι, ο σχεδιασμός του ρόστερ του Θρύλου «έκλεισε» με τον καλύτερο τρόπο και έκανε τον Γιώργο Μπαρτζώκα (κάτι παραπάνω από) χαρούμενο!

Με το «ερυθρόλευκο» ρόστερ να μοιάζει πανίσχυρο, αναβαθμισμένο -από πέρυσι- και να έχει τη «σφραγίδα» του Σκακιστή.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει να διαχειριστεί ένα απίστευτο σύνολο, έχει τρεις παίκτες σε κάθε θέση και όπως είναι λογικό τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για τους παίκτες του. Σε ένα από αυτά, ο Ντονάτας Ουρμπόνας αναφέρθηκε στον Νίκολα Μιλουτίνοφ και τόνισε ότι είναι ένας εκ των κορυφαίων παικτών στη Euroleague, το συμβόλαιο των οποίων όμως λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

Αναλυτικά όσα ανέφερε για τον Μιλουτίνοφ:

«Όταν ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ήταν στο παρκέ την περασμένη σεζόν, το ποσοστό επιθετικών ριμπάουντ του Ολυμπιακού εκτινάχθηκε κατά 8,2%, φτάνοντας το 35,9%, που ήταν και το καλύτερο της EuroLeague», αναφέρει ο Λιθουανός δημοσιογράφος της ιστοσελίδας «Basketnews.com» μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Χ.

«Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες της EuroLeague με συμβόλαιο που λήγει», σημειώνει ο έγκριτος αναλυτής.

Διαβάστε επίσης