Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ντόρσεϊ: «Έχουμε πολύ ταλέντο και ένα υπέροχο ρόστερ, όταν βρούμε χημεία θα είμαστε πραγματικά επικίνδυνοι»

Ντόρσεϊ: «Έχουμε πολύ ταλέντο και ένα υπέροχο ρόστερ, όταν βρούμε χημεία θα είμαστε πραγματικά επικίνδυνοι»
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2024 - 10:00

Με την... υπογραφή του Τάιλερ Ντόρσεϊ ολοκλήρωσε την παρουσία του στο φιλικό τουρνουά στην Κρήτη που διεξήχθη στην Κρήτη ο Ολυμπιακός, κατακτώντας τον θεσμό μετά τη νίκη με σκορ 73-70 επί της Φενέρμπαχτσε.

Ο ομογενής γκαρντ δήλωσε τα εξής:

«Μου αρέσουν αυτές οι στιγμές, μου αρέσει να παίρνω τέτοια σουτ. Ευτυχώς νικήσαμε. Εδώ, στην Κρήτη, ήταν η πρώτη μου εμπειρία στην Ελλάδα, λατρεύω την Κρήτη τον κόσμο και τους φιλάθλους. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα . Θα το πάμε βήμα βήμα για να βελτιωθούμε και να είμαστε έτοιμοι για τη νέα σεζόν».

Για το αν πιστεύει ότι ο Ολυμπιακός είναι φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας: «Δεν έχει σημασία. Πρέπει να βγαίνουμε και να παίζουμε τα παιχνίδια. Πρέπει να ξαναβρούμε τη χημεία μας, αλλά πιστεύω ότι έχουμε πολύ ταλέντο και όταν το βρούμε θα είμαστε μια πάρα πολύ καλή ομάδα.

Για το ότι ο Ολυμπιακός έχει πολλούς παίκτες στις θέσεις των γκαρντ: «Για εμένα, χρειάζεσαι πολλούς και καλούς παίκτες για να κατακτήσεις τίτλους. Δυστυχώς, υπάρχουν και οι τραυματισμοί, οπότε πρέπει να έχεις πολλούς παίκτες. Πιστεύω ότι έχουμε ένα υπέροχο ρόστερ και όπως είπα και νωρίτερα, πρέπει να βρούμε τη χημεία μας και να καταλάβουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου, και τότε θα είμαστε πολύ επικίνδυνοι».

Διαβάστε επίσης