Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο Ουρμπόνας απάντησε στο δίλημμα Φουρνιέ-Οσμάν (video)

Ο Ουρμπόνας απάντησε στο δίλημμα Φουρνιέ-Οσμάν (video)
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2024 - 22:32

Η μεταγραφή του Εβάν Φουρνιέ στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού αποτελεί ένα κομβικό σημείο για τον σύλλογο και την πορεία του στη νέα σεζόν. Ο Γάλλος γκαρντ, με πολυετή εμπειρία στο NBA και διεθνείς επιτυχίες με την εθνική ομάδα της Γαλλίας, φέρνει στην ομάδα ποιότητα, εμπειρία και ηγετικές ικανότητες.

Ο Ντονάτας Ουρμπόνας μέσω του podcast του στο «Basket News» σχολίασε την απόκτηση του Φουρνιέ στο Λιμάνι, αλλά και του Οσμάν στον ΠΑΟ προσπαθώντας να σχολιάσει ποια μεταγραφή ήταν καλύτερη. Θεωρεί ότι ο Φουρνιέ έχει μεγαλύτερες προσδοκίες και θα βοηθήσει περισσότερο στο σκοράρισμα, ενώ ο Οσμάν θα έχει περισσότερη επίδραση στο παιχνίδι της ομάδας του.

O Ουρμπόνας μεταξύ άλλων είπε: «Νομίζω ότι ο Οσμάν πρέπει να κάνει λιγότερα για να είναι καλός για τον Παναθηναϊκό και ο Φουρνιέ έχει μεγαλύτερες προσδοκίες. Αν ο Φουρνιέ θέλει να βγάλει τον καλύτερό του εαυτό, θα χρειαστεί να πάρει περισσότερες ευθύνες στους ώμους του, αντί για τον Οσμάν. Δεν λέω ότι ο Τσεντί θα έχει καλύτερα στατιστικά, αν και αυτό είναι μία ενδιαφέρουσα ερώτηση, ποιος θα έχει τα καλύτερα.

Δεν νομίζω ότι ο Οσμάν θα έχει περισσότερους πόντους από τον Φουρνιέ, αλλά θεωρώ θα έχει μεγαλύτερη επίδραση στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Ή τουλάχιστον θεωρώ ότι θα έχει περισσότερες πιθανότητες. Ακόμα και αν ο Φουρνιέ πετύχει στον Ολυμπιακό, θεωρώ συνολικά δεν θα βοηθήσει στο παιχνίδι όπως ο Οσμάν».

Διαβάστε επίσης