Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Αυτό που έδειξε ο Φουρνιέ στο φιλικό με τον Ερυθρό

Αυτό που έδειξε ο Φουρνιέ στο φιλικό με τον Ερυθρό
Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2024 - 21:32

Κάτι παραπάνω από 18 λεπτά αγωνίστηκε ο Φουρνιέ στο φιλικό ματς που έδωσε ο Ολυμπιακός με τον Ερυθρό Αστέρα. Ο Γάλλος σούπερ σταρ φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα και πραγματοποίησε το ανεπίσημο ντεμπούτο του.

Οι Πειραιώτες νίκησαν τους Σέρβους, έχοντας μάλιστα κάποιους συγκεκριμένους παίκτες σε πολύ καλή κατάσταση, όπως ήταν οι Βεζένκοβ, Ράιτ οι οποίοι σημείωσαν 25 και 24 πόντους αντίστοιχα, ενώ ο ΜακΚίσικ έβαλε 16. Αυτοί ήταν και οι πρώτοι σκόρερ των «ερυθρόλευκων».

Από την πλευρά του ο Φουρνιέ στα λεπτά που έπαιξε ναι μεν δεν κατάφερε να σκοράρει, αλλά από την άλλη έδωσε 8 ασίστ! Έδειξε ότι δεν είναι μόνο ο... μπομπέρ που ξέρει όλος ο κόσμος, αλλά μπορεί και να δημιουργήσει για τους συμπαίκτες του.

Το έχει αυτό στο παιχνίδι του ο Γάλλος και το έδειξε στο πρώτο του φιλικό ματς με τον Ολυμπιακό. Είναι αρκετά σημαντικό να μπορεί και να δημιουργεί ο Φουρνιέ και όχι μόνο να «φορτώνει» με πόντους το αντίπαλο καλάθι, γιατί φέτος το ρόστερ του Θρύλου είναι έτσι φτιαγμένο που έχει αρκετούς παίκτες οι οποίοι μπορούν να βάλουν την μπάλα στο καλάθι, αρκεί φυσικά να υπάρχει και η κατάλληλη κυκλοφορία.

Διαβάστε επίσης