Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Το... χαλαρό 24αρι του Σάσα και οι άγριες διαθέσεις του για τη νέα σεζόν!

Το... χαλαρό 24αρι του Σάσα και οι άγριες διαθέσεις του για τη νέα σεζόν!
Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2024 - 22:33

Ο Σάσα Βεζένκοφ επέστρεψε στον Ολυμπιακό, προκαλώντας αίσθηση σε ολόκληρο το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Εξάλλου, με το μυθικό συμβόλαιο που υπέγραψε με τον Θρύλο, ο Σάσα έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην Euroleague!

Ο Βούλγαρος φόργουορντ ήθελε σαν «τρελός» την επιστροφή του στους «ερυθρόλευκους» και έκανε πραγματικότητα τη μεγάλη του επιθυμία. Στις πρώτες του δηλώσεις, μετά την επιστροφή του στους Πειραιώτες, ο 28χρονος παικταράς, MVP της Euroleague τη σεζόν 2022-23, είπε: «Γύρισα για όσα ζήσαμε, μα πιο πολύ για όσα θα ζήσουμε! Γύρισα στην οικογένειά μου».

Ο σπουδαίος Σάσα με το… καλημέρα της σεζόν είναι ένας εκ των διακριθέντων στα πρώτα δύο φιλικά με Μακάμπι Τελ Αβίβ και Ερυθρό Αστέρα και στέλνει μήνυμα ότι έχει επιστρέψει «διψασμένος» να τα σαρώσει όλα με τον Θρύλο και να διακριθεί. Στο φιλικό με την Μακάμπι ο Βούλγαρος σούπερ σταρ είχε 20 πόντους (5/9 δίποντα, 2/7 τρίποντα, 4/4 βολές, 4 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο).

Στο τελευταίο φιλικό με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, παρέμεινε σε υψηλές πτήσεις και είχε 24 πόντους (3/4 βολές, 6/7 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ).

Ο Μπαρτζώκας τον εμπιστεύεται απόλυτα και νιώθει ευλογημένος που τον έχει ξανά στα χέρια του και σίγουρα η «δίψα» του για διάκριση είναι τεράστια και σημαντική. Γουστάρει που φοράει τα ερυθρόλευκα και θέλει να βοηθήσει την ομάδα, να φτάσει ξανά στην κορυφή του Ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Διαβάστε επίσης