Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Τα δεδομένα για Πετρούσεφ και ΜακΚίσικ

Τα δεδομένα για Πετρούσεφ και ΜακΚίσικ
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024 - 14:45

Μετά την απόκτηση «βόμβα» του Εβάν Φουρνιέ, ο Ολυμπιακός ενδέχεται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στο ρόστερ του, για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Με τις φήμες για αποχώρηση του Φίλιπ Πετρούσεφ από τον Θρύλο, με προορισμό τον Ερυθρό Αστέρα (με επέκταση και δανεισμό) να «παίζουν» έντονα, τα τελευταία 24ωρα, στα ΜΜΕ του εξωτερικού.

Όμως, ο Σέρβος παικταράς έχει συμβόλαιο με τους Πειραιώτες, και μάλιστα οι διοικούντες της ομάδας θέλουν να του το ανανεώσουν και έτσι δεν βιάζονται να πάρουν την απόφαση για το τι θα γίνει με το 24χρονο φόργουορντ.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού φαίνεται πως θα πάρουν την απόφασή τους μετά το τέλος Σεπτεμβρίου και τους αγώνες του Σούπερ Καπ, το οποίο θα διεξαχθεί το διήμερο 28-29/03 στη Ρόδο, όπου η παρουσία του Πετρούσεφ θα είναι καταλυτική στο ρόστερ, με την απουσία του Φαλ.

Ο Ερυθρός Αστέρας τον θέλει δανεικό και ο Ολυμπιακός θα το συζητούσε μόνο με επέκταση του συμβολαίου του, που λήγει το 2026. Όμως δεν υπάρχει κάποια απόφαση. Για τον ΜακΚίσικ που υπήρχε υπόνοια, δεν θα αποχωρήσει. Έχει έναν χρόνο συμβόλαιο και θα το εξαντλήσει και θα δώσει πολύτιμες βοήθειες με την ενέργεια του στο παρκέ.

Διαβάστε επίσης