Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Άλλα κόλπα με Σάσα και Φουρνιέ με στόχο το 4ο!

Άλλα κόλπα με Σάσα και Φουρνιέ με στόχο το 4ο!
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024 - 13:17

Ο Ολυμπιακός του Μπαρτζώκα έκανε τις πιο εντυπωσιακές κινήσεις αυτή τη μεταγραφική περίοδο με στόχο την επιστροφή. Ο Κίναν Έβανς ανήκει πλέον στην ομάδα του Πειραιά, αλλά θα είναι διαθέσιμος, από τον Ιανουάριο, ο Τάϊλερ Ντόρσεϊ επέστρεψε στο «Λιμάνι», ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Λούκας Βιλντόζα, ενώ στην Ελλάδα επέστρεψε και ο προπέρσινος MVP της Euroleague, ο Σάσα Βεζένκοφ. Μετά το πέρασμα του από το NBA, ο Σάσα επέστρεψε στο Λιμάνι του, με κίνητρο την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου. . Το “κερασάκι” στην τούρτα των 100 χρόνων που συμπληρώνει ο σύλλογος του Πειραιά σε λίγους μήνες, ήταν η απόκτηση του Εβάν Φουρνιέ που έρχεται στην Euroleague και ταράσσει τα νερά.

Το τι μπορεί να κάνει στο γήπεδο ο Φουρνιέ, το έχει δείξει η τεράστια διαδρομή του και φυσικά θα έχουμε την ευκαιρία να το σχολιάζουμε καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς. Η ένταξη του στo ευρωπαϊκό στυλ, η ανταπόκρισή του στις επιταγές της σκληρής Ευρωλίγκας και φυσικά το ταίριασμα του στο σύνολο των Πειραιωτών είναι παράμετροι με τεράστιο ενδιαφέρον, αλλά δεν μπορούν να απαντηθούν ούτε προκαταβολικά, ούτε θεωρητικά.

Αυτή η συνέπεια του Φουρνιέ, αλλά και του Βεζένκοφ, στο παιχνίδι και την απόδοσή του θα αλλάξει σημαντικά τους «ερυθρόλευκους». Δεν παρουσιάζει μεταπτώσεις, ενώ δύσκολα θα χάσουν την συγκέντρωσή τους. Δύο ιδανικοί παίκτες για δύσκολες καταστάσεις, κάτι που έλειπαν από αυτόν τον Ολυμπιακό.

Ο Μπαρτζώκας τους εμπιστεύεται απόλυτα και νιώθει ευλογημένος που έχει αυτό το δίδυμο στα χέρια του και σίγουρα η «δίψα» του για διάκριση είναι τεράστια και σημαντική. Γουστάρουν που φοράνε τα ερυθρόλευκα και θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα, να φτάσει ξανά στην κορυφή του Ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Διαβάστε επίσης