Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Το τέλειο φινάλε για τον θρύλο του Θρύλου! (videos)

Το τέλειο φινάλε για τον θρύλο του Θρύλου! (videos)
Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2024 - 10:23

Όλος ο κόσμος έκλαψε, και ο Πειραιάς δακρύζει... Μοναδικές στιγμές στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για τον κόσμο του Θρύλου και τον Γιώργος Πρίντεζης. Ο «Πρίντε» πέρασε στο πάνθεον της «ερυθρόλευκης» ιστορίας, καθώς αποσύρθηκε η φανέλα του.

Ο Πρίντεζης, η ψυχάρα, η Ολυμπιακάρα, έζησε μία θρυλική βραδιά αναγνώρισης και αποθέωσης. Έκλαψε όταν, μαζί με την οικογένειά του, είδε να ανεβαίνει στον ουρανό του ΣΕΦ το «15», σε μία συγκλονιστική στιγμή, απόλυτης ερυθρόλευκης μαγείας και συγκίνησης.

Μετά, λοιπόν, από την «Νύχτα του Θρύλου» όπως ονομάστηκε η βραδιά προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη, ήρθε και η στιγμή της "Μιας αξέχαστης στιγμής", έναν μόλις χρόνο αργότερα. Και πλέον εκτός από τη σχέση ζωής που συνδέει τον «Kill Bill» με τον Γιώργο Πρίντεζη, πλέον οι δυο τους συνδέονται με... τον ουρανό της έδρας των Πειραιωτών. Το «7» και το «15» έχουν μείνει για πάντα χαραγμένα στη μνήμη των φιλάθλων, και πλέον φιγουράρουν το ένα δίπλα στο άλλο σε μια στιγμή ύψιστου σεβασμού μιας ομάδας σε έναν από τους πραγματικούς της... θρύλους.

Το τέλειο φινάλε σε μια μαγική βραδιά είχαμε στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι στο κατάμεστο ΣΕΦ. Με καλάθι του Πρίντεζη στα 16’’, σε ένα απ’ τα αγαπημένα του πεταχτάρια, ο Ολυμπιακός κέρδισε 84-83 τους Ισραηλινούς και μπήκε με το δεξί στη νέα σεζόν! O …θεός του μπάσκετ δεν ήθελε να αφήσει παραπονεμένο τον Πρίντεζη και τον αντάμειψε για όλα όσα πρόσφερε στο άθλημα!

Μαγικές στιγμές που αξίζουν στο 100% σε έναν απίθανο αθλητή και πάνω από όλα έναν απίθανο άνθρωπο που έγραψε την δική του ιστορία με την μεγάλη του αγάπη!

Διαβάστε επίσης