Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Οι τρομερές ατάκες Παπανικολάου-Σπανούλη για τον Πρίντεζη!

Οι τρομερές ατάκες Παπανικολάου-Σπανούλη για τον Πρίντεζη!
Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2024 - 22:32

Η μεγάλη βραδιά του Γιώργου Πρίντεζη έφτασε. Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας η φανέλα του άλλοτε αρχηγού των «ερυθρόλευκων» θα πάρει τη θέση της στην οροφή του γηπέδου, όπως ακριβώς είχε γίνει πέρυσι με εκείνη του Βασίλη Σπανούλη.

Μάλιστα, οι σπουδαίοι αρχηγοί, Κώστας Παπανικολάου και Βασίλης Σπανούλης να τίμησαν τον άλλοτε συμπαίκτη τους με την παρουσία τους και είπαν τα καλύτερα.

Ο νυν αρχηγός του Ολυμπιακού αποθέωσε τον παλαίμαχο φόργουορντ, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «το μόνο που θα άλλαζα πάνω σου είναι το... μαλλί».

Νωρίτερα, είχε πει πως «ο Γιώργος είναι ξεχωριστό κεφάλαιο στη ζωή μου. Μου έδειξε τον δρόμο σε πολλά πράγματα, τα περισσότερα για τη ζωή, όχι για το μπάσκετ. Είναι άνθρωπος αληθινός, με καρδιά τόσο μεγάλη. Θέλει ανθρώπους, φίλους, για να μοιράζεται αυτό που έχει στην καρδιά του, γιατί είναι τόσο μεγάλο που καλύπτει και Καραϊσκάκη και ΣΕΦ».

Ο δε Σπανούλης, μοιράστηκε μερικές ξεχωριστές στιγμές από την κοινή του πορεία με τον Πρίντεζη, σχολιάζοντας, με μπόλικη δόση χιούμορ, για το θρυλικό του πεταχτάρι στην Κωνσταντινούπολη ότι «είναι πολύ τυχερός που έβαλε το καλάθι γιατί αλλιώς δε θα έπαιρνε ξανά πάσα από εμένα»!

Διαβάστε επίσης