Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Γιωργάρα, αρχηγάρα, θα είμαστε εκεί για σένα!

Γιωργάρα, αρχηγάρα, θα είμαστε εκεί για σένα!
Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2024 - 12:20

Ο Ολυμπιακός, έναν χρόνο μετά τη μεγάλη βραδιά προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη, τιμάει και τον έτερο μεγάλο αρχηγό του, τον Γιώργο Πρίντεζη. Ο «Πρι» θα δει τη φανέλα με τον αριθμό 15 να αποσύρεται στην οροφή του ΣΕΦ και να παίρνει θέση μια για πάντα στο πάνθεον της ιστορίας της ομάδας του Πειραιά.

Σε αυτή τη μεγάλη γιορτή ο κόσμος θα αποτελέσει τον μεγάλο καλεσμένο. Οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν την Μακάμπι Τελ Αβίβ, σε ένα φιλικό προς τιμήν του Πρίντεζη και το φαληρικό στάδιο αναμένεται να είναι κατάμεστο.

Γιωργάρα, αρχηγάρα, ψυχάρα, την Παρασκευή το βράδυ, ομάδα και κόσμος «παίζουν» και για σένα! Για πάρτη σου. Για την ψυχή σου Για όσα έχεις ζήσει με αυτήν την ομάδα, με την ομάδα της καρδιάς σου.

Για όσα έχεις περάσει. Για τα ωραία. Για όσα μας έχεις χαρίσει. Για τα «άσχημα» και τις δύσκολες στιγμές που έχεις περάσει με την ομάδα.

Για εκείνο το σουτ, το πεταχτάρι στην Κωνσταντινούπολη που θα μείνει χαραγμένο στην μνήμη μας για πάντα. Για όσο ζούμε.

Για εκείνο το βλέμμα στον ουρανό, προς τον πατέρα σου που είχες «χάσει», το 2016. Μία στιγμή που μας είχε/έχει συγκλονίσει όλους. Εκείνο το βράδυ, κλάψαμε όλοι μαζί σου.

Για όσα μας έχεις χαρίσει, για τις στιγμές που γελάσαμε, που κλάψαμε από χαρά, όπως στην Πόλη, όπως στο Λονδίνο. Για όλα. Και για άλλα τόσα. Και σε ευχαριστούμε, από καρδιάς, για τα όσα πρόσφερες με την ερυθρόλευκη ριγωτή!

«Πρίντε» ψυχάρα, την Παρασκευή, όλοι θα είμαστε εκεί για να σε τιμήσουμε όπως πρέπει!

Διαβάστε επίσης