Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο απίστευτος Φουρνιέ, το «ψηστήρι» του Φαλ και ο πανίσχυρος Ολυμπιακός (photo)

Ο απίστευτος Φουρνιέ, το «ψηστήρι» του Φαλ και ο πανίσχυρος Ολυμπιακός (photo)
Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου 2024 - 20:42

Ο Ολυμπιακός «τάραξε» τα «νερά» του ευρωπαϊκού (και όχι μόνο) μπάσκετ, με την απόκτηση του τεράστιου Εβάν Φουρνιέ. Μία από τις σπουδαιότερες μεταγραφές στην ιστορία του Θρύλου, με τον Γάλλο σούπερ σταρ με τη μεγάλη 12ετή καριέρα στον «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ.

Ο Φουρνιέ ήθελε σαν «τρελός» τη μεταγραφή του στην ομάδα του Πειραιά. Και αυτό, διότι εδώ και χρόνια, η φιλοσοφία, η ιστορία και ο κόσμος των «ερυθρόλευκων» έχουν «κερδίσει» τον διεθνή Γάλλο γκαρντ-φόργουορντ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μάλιστα, πέραν του συνολικού «πακέτου» των Πειραιωτών, ο Φουρνιέ είχε έναν ακόμη λόγο για το «ναι» στην «τρελή» αυτή μεταγραφή: τον Μουστάφα Φαλ.

Ο «δεινόσαυρος» του Ολυμπιακού έκανε το καλύτερο «ψηστήρι» στον Φουρνιέ, παίζοντας μεγάλο ρόλο στο μεταγραφικό «μπαμ» του καλοκαιριού! Ο Γάλλος γκαρντ-φόργουορντ επικοινώνησε με τον Φαλ και «ψήθηκε» με τα λεγόμενά του, καθώς επιβεβαίωσε όλα όσα (θετικά) ήξερε για τον Θρύλο. Με τον Φαλ να εξηγεί στον Φουρνιέ το «ερυθρόλευκο» μεγαλείο!

Ο «Μους», μάλιστα, μέσω των social media, έστειλε το μήνυμά του για τη μεταγραφή του Φουρνιέ στους Πειραιώτες, ανεβάζοντας μια φωτογραφία από την κοινή τους «θητεία» στη γαλλική Πουατιέ, στο παρελθόν.

Δείτε την ανάρτηση:

Διαβάστε επίσης