Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τι «παζλ» έφτιαξαν φέτος!

Τι «παζλ» έφτιαξαν φέτος!
Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου 2024 - 15:01

Ο Ολυμπιακός φτιάχνει ομάδα - όνειρο ενόψει της νέας σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη και οι μεταγραφικές του "βόμβες" δεν έχουν... προηγούμενο! Μετά την μεγάλη επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ, οι Πειραιώτες θέλησαν να βάλουν το... κερασάκι στην τούρτα και να κάνουν την Euroleague να παραμιλά με την απόκτηση του σούπερ σταρ Εβάν Φουρνιέ.

Ξέραμε ότι ο πήχης έχει μπει ψηλά. Είχαμε τα… άγχη μας, γιατί η ομάδα δεν τα κατάφερε την περσινή σεζόν και χρειαζόταν μεγάλη τόνωση ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ… Τώρα, μετά από λίγο καιρό, μπορούμε να λέμε ότι αυτή η ποιότητα προστέθηκε και προστίθεται… Οι Πρόεδροι Αγγελόπουλοι, έριξαν και ρίχνουν ακόμη ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ στη μεταγραφική αγορά, για να δουν τον Ολυμπιακό εκεί όπου θέλουν ο ίδιος και ο κόσμος της ομάδας… Και ακόμη δεν έχει τελειώσει, το «έργο»…

Έβανς, Ντόρσεϊ, Βιλντόζα, Βεζένκοφ, Φουρνιέ… Τι να συζητάμε... Ο Ολυμπιακός έκλεισε ιδανικά το παζλ.

Τι παζλ έφτιαξαν οι Αφοι Αγγελόπουλοι με στόχο την επιστροφή στην κορυφή της Basket League και της Euroleague… Το ένα «χτύπημα» διαδεχόταν και διαδέχεται το άλλο… Και το κάθε ένα είναι και πιο εντυπωσιακό (ή το ίδιο εντυπωσιακό με) από το προηγούμενο… Με κάθε μεγάλη κίνηση, την οποία οι ηγέτες του Ολυμπιακού προχώρησα φέτος το καλοκαίρι και συνεχίζει να προχωρά, δείχνουν ένα πράγμα: Ότι ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ έχουν τον Ολυμπιακό.

Ας δούμε το Depth Chart του Ολυμπιακού με τις πιθανές εξελίξεις

PG: Γουόκαπ, Γουίλιαμς Γκος, Ναζ Μήτρου-Λονγκ

SG: Ντόρσεϊ, Βιλντόζα, Λαρεντζάκης, Έβανς (επιστρέφει στα μέσα της σεζόν)

SF: Παπανικολάου, Φουρνιέ, ΜακΚίσικ

PF: Βεζένκοβ, Πίτερς, Πετρούσεφ (πιθανότατα οδεύει προς τον Ερυθρό Αστέρα)

C: Φαλ, Μιλουτίνοφ, Ράιτ

Διαβάστε επίσης