Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Αυτά φέρνει στο παιχνίδι του Θρύλου ο παικταράς Φουρνιέ! (video)

Αυτά φέρνει στο παιχνίδι του Θρύλου ο παικταράς Φουρνιέ! (video)
Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου 2024 - 13:49

Το μεγάλο «μπαμ» του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε, με τους «ερυθρόλευκους» να ανακοινώνουν τη μεταγραφή του Εβάν Φουρνιέ και τον Γάλλο να αναμένεται αύριο (04/09 - 23:15) στην Αθήνα, για να πιάσει άμεσα δουλειά με στόχο την κορυφή σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός ήταν αποφασισμένος να κάνει την υπέρβαση και να χτίσει μια ομάδα - όνειρο ενόψει της νέας σεζόν σε Basket League και Euroleague! Κάτι που φάνηκε σε πρώτο χρόνο με την σπουδαία μεταγραφή του Σάσα Βεζένκοφ τον οποίο έφερε ξανά στο λιμάνι με "χρυσό" συμβόλαιο.

Όμως υπήρχε και... συνέχεια! Ένας παίκτης που θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά στη θέση 2-3 και θα γέμιζε με ποιότητα και τεράστια κλάση το ρόστερ της ομάδας του Μπαρτζώκα και τον βρήκε, λοιπόν στο πρόσωπο του Έβαν Φουρνιέ.

Ο Φουρνιέ στα 12 χρόνια που αγωνίστηκε στο NBA, έβγαλε περισσότερα από 145 εκατομμύρια δολάρια. Το συμβόλαιό του για την περσινή σεζόν, του απέφερε σχεδόν 19 εκατομμύρια δολάρια και υπέγραψε στον Ολυμπιακό, που θα του δώσει ετησίως 2 εκατομμύρια ευρώ, συνολικά τέσσερα για δύο χρόνια.

Ο 32χρονος άσος φόρεσε τις φανέλες των Ντένβερ Νάγκετς, Ορλάντο Μάτζικ, Μπόστον Σέλτικς, Νιου Γιορκ Νικς και Ντιτρόιτ Πίστονς. Κατέγραψε 704 συμμετοχές σε regular season του NBA, έχοντας μέσο όρο 13.6 πόντους. Επιπλέον, σε 19 παιχνίδια playoffs μέτρησε 11.7 πόντους ανά ματς.

Ο Φουρνιέ έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει και στην οργάνωση του παιχνιδιού καθώς μπορεί να προσφέρει ασφάλεια ως έξτρα χειριστής στη πεντάδα, αλλά και να δημιουργήσει για τον εαυτό του. Είτε στο τρίποντο είτε με φλότερ είτε με τα γνωστά του ντράιβ. Φυσικά έχει την διορατικότητα και το μεγάλο άνοιγα των χεριών να συνεισφέρει και στο πικ εν ρολ παιχνίδι της ομάδας. Εν κατακλείδι έχει πλήρες… πακέτο για να μπορέσει για να απογειώσει το παιχνίδι του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Διαβάστε επίσης

Τι «παζλ» έφτιαξαν φέτος!

Τι «παζλ» έφτιαξαν φέτος!

Οι Πρόεδροι Αγγελόπουλοι έριξαν και ρίχνουν ακόμη πολύ χρήμα στη μεταγραφική αγορά, για να δουν τον Ολυμπιακό εκεί όπου θέλουν οι ίδιοι και ο κόσμος της ομάδας…