Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καλή σεζόν, γεμάτη τίτλους και επιτυχίες!

Καλή σεζόν, γεμάτη τίτλους και επιτυχίες!
Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2024 - 10:20

Επιστροφή Θρύλου στην ενεργό δράση! Σημαντική η σημερινή ημέρα για τη νέα σεζόν, αφού αποτελεί, επί τοις ουσίας, την επιστροφή στην ενεργό δράση, για τους Κυπελλούχους Ελλάδος! Ο Ολυμπιακός αρχίζει σήμερα την προετοιμασία του και φυσικά… έχει το βλέμμα μόνο στην κορυφή! Μόνο στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο, στην Ελλάδα και την κατάκτηση της Ευρωλίγκας

Ο Θρύλος επιστρέφει σήμερα στο ΣΕΦ για την επίσημη «πρώτη» της σεζόν 2024-25, όπου σηματοδοτεί τα 100 χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες πλην τεσσάρων.

Οι δύο Ολυμπιονίκες με την Σερβία στο Παρίσι, Νίκολα Μιλουτίνοφ και Φιλίπ Πετρούσεφ αναμένεται να ενσωματωθούν με μια μέρα καθυστέρηση (27/8) ενώ μια εβδομάδα αργότερα (2/9) θα τεθούν στη διάθεση του κόουτς του Ολυμπιακού οι Κώστας Παπανικολάου και Τόμας Γουόκαπ.

Όσον αφορά στους αγώνες προετοιμασίας του Ολυμπιακού, αυτοί απλώνονται σε διάστημα 20 ημερών τον Σεπτέμβρη (3-23/9). Το πρώτο φιλικό θα διεξαχθεί την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου κόντρα στο Μαρούσι (κεκλεισμένων των θυρών).

Διαβάστε επίσης