Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Βρήκε ξανά τον καλό εαυτό του και θέλει να συμβάλλει στην «απογείωση» του Ολυμπιακού ο Γκος!

Βρήκε ξανά τον καλό εαυτό του και θέλει να συμβάλλει στην «απογείωση» του Ολυμπιακού ο Γκος!
Σάββατο, 24 Αυγούστου 2024 - 15:18

Μία χρονιά πολύ δυνατή αναμένεται να ξεκινήσει για τον Ολυμπιακό, με την πρώτη προπόνηση της Δευτέρας (26/8). Ο πήχης έχει τεθεί ψηλά από τον Γιώργο Μπαρζτώκα και τους παίκτες του.

Ώρα… αποδείξεων θα λέγαμε, αφού το κίνητρο είναι τεράστιο. Ειδικά για παίκτες, όπως ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, που βρίσκεται σε φάση «αναγέννησης», από το τέλος της περασμένης σεζόν.

Ένας παίκτης που, μέσα στην περυσινή χρονιά, ταλαιπωρήθηκε από θέματα τραυματισμών. Μπορεί στο φινάλε ο Θρύλος να μην κατέκτησε την Euroleague ή το ελληνικό πρωτάθλημα, ωστόσο το comeback του Αμερικανού Γκαρντ αποτέλεσε θετικό σημάδι, κυρίως για την αγωνιστική περίοδο που έρχεται.

Ο Γκος ξεπέρασε πολλούς «φόβους» με την επάνοδό του και τα οφέλη που παίρνει από αυτόν ο Ολυμπιακός είναι, πλέον, αρκετά. Παιχνίδι με πρόσωπο στο καλάθι, μεγάλες ενέργειες σε κρίσιμες στιγμές, ακόμα και ενίσχυση του ανασταλτικού παιχνιδιου. Μία εικόνα σαφώς βελτιωμένη, που την ερχόμενη σεζόν μπορεί να αποδειχθεί ευεργετική για τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Μην ξεχνάμε ότι χάρη σε αυτό, την περασμένη σεζόν, ο Γκος ολοκλήρωσε με 8,4 πόντους, 3,1 ασίστ και 2,2 ριμπάουντ σε 25 αγώνες και 20,9 λεπτά, ανά αγώνα, στην Euroleague. Όσον αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα, κατέγραψε 11 ματς και 20,6 λεπτά, ανά παιχνίδι, με 9,2 πόντους, 3,7 ασίστ και 2,2 ριμπάουντ, ενώ και στις δύο διοργανώσεις είχε 1,1 κλέψιμο, κατά μέσο όρο.

Πολύ καλά νούμερα, σε συνδυασμό με ορισμένες εξαιρετικές εμφανίσεις που κάνουν τον Γκος να «διψά» για ακόμα καλύτερα πράγματα, τη σεζόν που έρχεται. Η «αναγέννησή» του μόνο καλό θα κάνει στον Ολυμπιακό και σίγουρα οι βλέψεις για την αγωνιστική περίοδο που έρχεται είναι υψηλές, για την πρόοδο του Αμερικανού γκαρντ, αλλά και της ομάδας γενικότερα.

Διαβάστε επίσης