Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Με στόχο να κάνει ακόμα ένα «limit up» ο Μόουζες Ραιτ!

Με στόχο να κάνει ακόμα ένα «limit up» ο Μόουζες Ραιτ!
Κυριακή, 18 Αυγούστου 2024 - 20:00

Λίγος καιρός έμεινε, προκειμένου ο Ολυμπιακός να «ριχτεί» στη μάχη της νέας σεζόν. Οι «ερυθρόλευκοι» θέτουν τον πήχη ψηλά, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να έχει στη διάθεσή του ένα από τα καλύτερα ρόστερ των τελευταίων ετών.

Με δυνατές μεταγραφές ενισχύθηκε ο Θρύλος, ενώ παράλληλα ο «κορμός» δεν άλλαξε. Οι βασικοί παίκτες της περυσινής ομάδας έμειναν στη θέση τους και θα συνθέσουν ένα τρομερό σύνολο, σε περιφέρεια και ρακέτα. Ειδικά η δεύτερη, αποτελεί την καλύτερη, ίσως ολόκληρης της Euroleague.

Ένας από τους λόγους που γίνεται αυτό είναι και μία από τις «αποκαλύψεις» της περυσινής σεζόν. Ο λόγος για τον Μόουζες Ράιτ, που φέτος έχει βαλθεί να κάνει ακόμα ένα limit-up, με προάγγελο το εντυπωσιακό «ντεμπούτο» του στην Euroleague, κατά τους πρώτους του μήνες στο Λιμάνι.

Ο Αμερικανός σέντερ έχει τα ιδανικά στοιχεία, προκειμένου να συμπληρώσει ιδανικά το δίδυμο Φαλ και Μιλουτίνοφ. Παίκτης αθλητικός, με εκρηκτικότητα και έλλειψη φόβου, χαρακτηριστικά τα οποία «δένουν» ιδανικά με το στυλ του Γάλλου και του Σέρβου, οι οποίοι είναι πιο μεγάλα κορμιά.

Χωρίς να έχει εμπειρία στο υψηλότερο επίπεδο του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, ο Ράιτ ήρθε στον Ολυμπιακό και αμέσως έπιασε το νόημα. 8,1 πόντους και 2.9 ριμπάουντ, σε 13:53 λεπτά συμμετοχής. Αριθμοί διόλου άσχημοι για έναν παίκτη που βρίσκεται στα πρώτα του «πατήματα» στην Euroleague. Καταλαβαίνετε πόσο ευεργετικό είναι αυτό για την ψυχολογία ενός μπασκετμπολίστα.

Ο Ράιτ μπαίνει πιο «ζεστά» στην εξίσωση, πια, και είναι έτοιμος να προσφέρει ακόμα περισσότερα πράγματα, τη νέα σεζόν. Με ένα ρόστερ που του εξασφαλίζει έξτρα ασφάλεια και με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη.

Όλα αυτά τα σημάδια δείχνουν ότι ο Αμερικανός σέντερ μπορεί να είναι μία λύση καθοριστική για τους «ερυθρόλευκους», σε Ελλάδα και Ευρώπη. Έχοντας αποκτήσει και την απαραίτητη προϋπηρεσία, έχει τη δυνατότητα να ανέβει αρκετά επίπεδα ακόμα ψηλότερα και να «απογειώσει» το παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης

Ο Βεζένκοφ θέλει να τα πάρει όλα με τον Ολυμπιακό!

Ο Βεζένκοφ θέλει να τα πάρει όλα με τον Ολυμπιακό!

Ο Βούλγαρος φόργουορντ έχει τεράστια «δίψα» για να οδηγήσει τον Θρύλο ξανά στην κορυφή και η παρουσία του στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ είναι το καλύτερο πράγμα που μπορούσε να συμβεί στον Γιώργο Μπαρτζώκα!

Ο Πετρούσεφ, ο Ολυμπιακός και το NBA

Ο Πετρούσεφ, ο Ολυμπιακός και το NBA

Μετά τον Τόμας Γουόκαπ, το «HoopsHype» αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια και στον Σέρβο Φόργουορντ του Ολυμπιακού, κάνοντας αναφορά και στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.