Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο Πετρούσεφ, ο Ολυμπιακός και το NBA

Ο Πετρούσεφ, ο Ολυμπιακός και το NBA
Κυριακή, 18 Αυγούστου 2024 - 18:12

Μετά τον Τόμας Γουόκαπ και ο Φιλίπ Πετρούσεφ δέχθηκε αποθεωτικά σχόλια για την παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με την Εθνική Ομάδα της Σερβίας.

Η γνωστή ιστοσελίδα «HoopsHype» μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον φόργουορντ του Ολυμπιακού, θεωρώντας πως θα μπορούσε να σταθεί ξανά στο NBA. Αυτό είχε αναφέρει, προ ολίγων ημερών, και το ESPN, μια και η παρουσία του Πετρούσεφ στο Παρίσι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες ήταν εξαιρετική.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το «HoopsHype»:

«Ο Φίλιπ Πετρούσεφ θα ευχόταν η καριέρα του στο ΝΒΑ, να είχε έρθει σε μια άλλη στιγμή. Υπέγραψε με τους Σίξερς το προηγούμενο καλοκαίρι, όμως κατάφερε να μείνει μερικές εβδομάδες και έπειτα τον έστειλαν στους Σακραμέντο Κινγκς, οι οποίοι τον αποδέσμευσαν. Τιμωρείται επειδή δεν συμβιβάζεται με τη νέα μόδα, καθώς το μακρινό του σουτ είναι περιστασιακό.

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, δεν θα έκανε ποτέ μεγάλη διαφορά στο ΝΒΑ με τόσο περιορισμένη κινητικότητα. Σαν μέγεθος και σαν ικανότητες όμως, απέδειξε στο πρόσφατο Oλυμπιακό τουρνουά πως έχει πολύ από τα δύο. Ο Σέρβος έχει υψηλό IQ, μέγεθος, είναι δυνατός, έχει καλές επαφές και μπορεί κάποια στιγμή να επιστρέψει στο ΝΒΑ χάρη στο επιθετικό του παιχνίδι».

Διαβάστε επίσης