Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ερυθρός Αστέρας «πιέζει» για Πετρούσεφ, δεν άλλαζει η στάση του Θρύλου!

Ο Ερυθρός Αστέρας «πιέζει» για Πετρούσεφ, δεν άλλαζει η στάση του Θρύλου!
Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2024 - 12:52

Ο Ολυμπιακός ξεκαθάρισε, πρόσφατα, πως «έκλεισε» το ρόστερ του για τη σεζόν 2024-25. Κανένας παίκτης δεν θα αποχωρήσει από το ρόστερ των «ερυθρόλευκων». Ωστόσο, ο Ερυθρός Αστέρας φέρεται να συνεχίζει τις προσπάθειές του «πλαγίως» για την απόκτηση του Φίλιπ Πετρούσεφ από τον Θρύλο.

Ο πρόεδρος της σερβικής ομάδας, Νεμπόισα Τσόβιτς μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή στο κανάλι B92 και με την συζήτηση να πηγαίνει στον Πετρούσεφ άφησε το θέμα ανοιχτό, έστω και αν αρχικά παραδέχθηκε ότι δεν υπάρχει συμφωνία.

"Δεν συμφωνήσαμε σε τίποτα. Είχαμε συζητήσεις με τον Πετρούσεβ, για να δούμε αν θα ήθελε να επιστρέψει. Μας εξέφρασε την επιθυμία να επιστρέψει" δήλωσε αρχικά ο Τσόβιτς, για να προσθέσει: "Δουλέψαμε το θέμα και το δουλεύουμε. Ειδικά από την στιγμή που επέστρεψε ο Βεζένκοβ. Ο Ολυμπιακός έχει ένα άλλο πρόβλημα, τον τραυματισμό του Φαλ, δεν ξέρω αν έχει επιστρέψει".

Πάντως, ο Ολυμπιακός είναι ξεκάθαρος, δεν παραχωρεί κανέναν παίκτη, ούτε τον Πετρούσεφ και τις επόμενες ημέρες, ξεκινάει την προετοιμασία του για την ιστορική σεζόν, των 100 χρόνων του και έτσι οι οποιεσδήποτε κινήσεις και προσεγγίσεις θα πάνε στράφι.

Διαβάστε επίσης