Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τι περιμένει ο Μπαρτζώκας από τον Βιλντόζα

Τι περιμένει ο Μπαρτζώκας από τον Βιλντόζα
Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2024 - 10:31

Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε σπουδαίες μεταγραφές το φετινό καλοκαίρι, δημιούργησε ένα πανίσχυρο ρόστερ και δείχνει πιο διψασμένος από ποτέ για να επιστρέψει στην κορυφή σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Μία από αυτές είναι και ο Λούκα Βιλντόζα. Δεν ήταν μία κίνηση προσπάθειας εντυπωσιασμού, παίρνοντας τον παίκτη από τον Παναθηναϊκό. Ήταν μία κίνηση ουσίας, καθώς ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε από το παρελθόν εξαιρετική άποψη για τον Λατινοαμερικανό. Οι Πειραιώτες τον είχαν προσεγγίσει και σε περασμένες σεζόν, αλλά η περίπτωσή του δεν είχε προχωρήσει, αλλά φέτος έγινε ο «γάμος» και ο Αργεντινός γκαρντ είναι έτοιμος να λάμψει στο Λιμάνι.

Ο Σκακιστής ξέρει ότι έχει ένα πολύτιμο «όπλο» στα χέρια του και θέλει να το εκμεταλλευτεί κατάλληλα. Προορίζει τον Λούκα Βιλντόζα να παίξει τόσο στο «1», όσο και στο «2». Αναλόγως με τις ανάγκες του κάθε αγώνα. Θα του δώσει ελευθερίες στο παιχνίδι του για να πάρει πρωτοβουλίες στην επίθεση, ενώ παράλληλα θα ζητάει από εκείνο να προσφέρει την ικανότητά του με την κίνηση μακριά από τη μπάλα.

Συνεργασίες πικ εν ρολ, οι καλές πάσες που ξέρει να δίνει στην αδύνατη πλευρά, αλλά και ικανότητα στο ανοιχτό γήπεδο. Ο τρόπος που συνδυάζει εκτέλεση και δημιουργία, το γεγονός ότι του αρέσει να παίρνει αποφάσεις μέσα στο παρκέ, αλλά την ίδια στιγμή μπορεί να παίξει ανά διαστήματα μακριά από την μπάλα. Όλα αυτά αναμένεται να τα δούμε φέτος στο παρκέ με τα «ερυθρόλευκα».

Διαβάστε επίσης