Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Έτοιμος να μπει σε «ρυθμούς» pre-season με το πληρέστερο ρόστερ των τελευταίων ετών ο Ολυμπιακός!

Έτοιμος να μπει σε «ρυθμούς» pre-season με το πληρέστερο ρόστερ των τελευταίων ετών ο Ολυμπιακός!
Παρασκευή, 9 Αυγούστου 2024 - 20:05

Με τους διεθνείς παίκτες να έχουν «ξεμπλέξει» από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, η έναρξη της προετοιμασίας για τον Ολυμπιακό βρίσκεται «προ των πυλών». Πλέον, άπαντες στους «ερυθρόλευκους» έχουν το μυαλό τους μονάχα στο χτίσιμο της ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει, κατά την επόμενη ημέρα του Θρύλου.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του περιμένουν τους παίκτες χωρίς «πονοκεφάλους», αφού στο Παρίσι δεν υπήρξε κάποιο απρόοπτο, αναφορικά με τους παίκτες που συμμετείχαν στο μπασκετικό τουρνουά της διοργάνωσης. Άλλωστε, με το υλικό που έχει φέτος, ο Έλληνας προπονητής μόνο αυτό δεν θα ήθελε.

Μιλάμε, άλλωστε, για το πληρέστερο ρόστερ των τελευταίων ετών. Μία ομάδα που τα έχει όλα! Μακρινό σουτ, διεισδυτικότητα, καλή ανασταλτική λειτουργία και, φυσικά, την καλύτερη γραμμή ψηλών των τελευταίων ετών! Ένα σύνολο που το καλοκαίρι ενισχύθηκε σημαντικά.

Και αυτό, με παίκτες οι οποίοι έχουν απίστευτο κίνητρο, ο καθένας για τους λόγους του. Σάσα Βεζένκοφ, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Λούκα Βιλντόζα και ο Κίναν Έβανς, που αναμένεται με τη νέα σεζόν, έχουν τεράστια «δίψα» για να πετύχουν, ειδικά στη συμπλήρωση των 100 χρόνων του συλλόγου.

Από εκεί και πέρα, ο «κορμός» δεν έχει αλλάξει κατά πολύ, όμως η επιθυμία για τίτλους και διακρίσεις έχει μεγαλώσει. Μετά από ένα σπουδαίο Ολυμπιακό Τουρνουά, Κώστας Παπανικολάου, Τόμας Γουόκαπ, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, αλλά και οι Νίκολα Μιλουτίνοφ και Φιλίπ Πετρούσεφ είναι πανέτοιμοι, προκειμένου να εμφανιστούν ακόμα καλύτεροι για τον Θρύλο. Μαζί τους οι Μουσταφά Φαλ και Μόουζες Ράιτ, που συνθέτουν την καλύτερη φροντ-λάιν των τελευταίων ετών.

Μην λησμονούμε, όμως παίκτες όπως ο αναγεννημένος Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, αλλά και ο Νάζ Μήτρου-Λονγκ. Ο καθένας στο ρόλο του έχει αποδείξει ότι συμπληρώνει ιδανικά τους υπόλοιπους, και αυτοί τον ίδιο.

Αυτό είναι, άλλωστε, ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του ρόστερ. Η ομοιογένεια. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας βοηθά απόλυτα σε αυτό, ενώ και οι παίκτες είναι οι ιδανικοί, προκειμένου να υποστηρίξουν αυτό το στοιχείο.

Μία ομάδα ενωμένη! Με τη «δίψα» για τίτλους και επιτυχίες πιο εμφανή από ποτέ! Κόντρα σε όλους και σε ολα! Αυτός ο Ολυμπιακός είναι καταδικασμένος να πετύχει και το να πρωταγωνιστήσει με τέτοιο ρόστερ και αυτή την ποικιλομορφία είναι φυσικό επόμενο.

Πίστη υπάρχει, πλάνο επίσης. Το μόνο που περιμένουμε είναι την έναρξη της νέας σεζόν προκειμένου όλα αυτά να τα διαπιστώσουμε και στην πράξη!

Διαβάστε επίσης