Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πατάει γκάζι» για την επιστροφή στη... δράση ο Ολυμπιακός!

«Πατάει γκάζι» για την επιστροφή στη... δράση ο Ολυμπιακός!
Τρίτη, 6 Αυγούστου 2024 - 20:31

Μπορεί οι Ολυμπιακοί Αγώνες να βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη, ωστόσο στον Πειραιά σκέφτονται την αρχή, στο «χτίσιμο» της ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει στα παρκέ την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά στην έναρξη της δικής του pre-season και ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήδη σχεδιάζει το πλάνο που θα κάνει «άτρωτο» τον Θρύλο.

Οι διεθνείς μπορεί να αργήσουν λίγο να μπουν σε... «ερυθρόλευκους» ρυθμούς, ωστόσο θα το κάνουν, όντας πλήρως έτοιμοι, ειδικά μετά το τουρνουά που έκαναν στο Παρίσι. Με τους Τόμας Γουόκαπ, Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Κώστα Παπανικολάου να αποτελούν πρωταγωνιστές για την ελληνική ομάδα και τους Φιλίπ Πετρούσεφ και Νίκολα Μιλουτίνοφ να οδεύουν προς... μετάλλιο με τη Σερβία, οι «ερυθρόλευκοι» ετοιμάζονται για μία χρονιά με «τέρμα τα γκάζια».

Πέραν, όμως, των παικτών που είχαν υποχρεώσεις στην Ολυμπιάδα και έρχονται κάπως... μπαρουτοκαπνισμένοι, υπάρχει και σημαντική ενίσχυση, με τους παίκτες που ήρθαν φέτος το καλοκαίρι να είναι έτοιμοι για μεγάλα πράγματα. Με πιο τρανό παράδειγμα την... πολυπόθητη επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος θέλει να κατακτήσει τα πάντα με τα «ερυθρόλευκα».

Από εκεί και πέρα, υπάρχει και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, που δεν ταξίδεψε με την Εθνική Ομάδα στο Παρίσι, αλλά θέλει να τα «σαρώσει» όλα, στη δεύτερη θητεία του με τον Θρύλο. Μαζί με αυτόν και ο... έτοιμος προς αναγέννηση, Λούκα Βιλντόζα, που ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο, σε πολλούς τομείς της καριέρας του. Εν αναμονή, δε, της αγωνιστικής επανόδου του Κίναν Έβανς, το «μίγμα» γίνεται ακόμα καλύτερο.

Μία ομάδα που θα ξεκινήσει τη σεζόν με τεράστια «δίψα» για επιτυχίες και με ανανεωμένη εικόνα, σε ρόστερ και όχι μόνο! Με παίκτες «πεινασμένους», κάτι που ισχύει ειδικά για όσους έχουν βρεθεί και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και έρχονται... σερί!

Όσο θεαματική και να είναι η μπασκετική διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων, όλοι περιμένουν την επιστροφή των ομάδων στη δράση και, φυσικά, να δουν τον νέο... Θρύλο να παίζει μπάσκετ και να καταπλήξει τα πλήθη, με την ανανεωμένη εικόνα του!

Υπομονή μερικές μέρες ακόμα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του και λίγο παραπάνω για τους φίλους των «ερυθρόλευκων».

Διαβάστε επίσης