Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έκλεισε… στόματα ο μυθικός Γουόκαπ! (videos)

Έκλεισε… στόματα ο μυθικός Γουόκαπ! (videos)
Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2024 - 20:38

Ο Τόμας Γουόκαπ έχει ακούσει τα… εξ αμάξης τον τελευταίο καιρό, παρά την προσφορά του στην Εθνική Ομάδα. Τόσο ανώνυμοι, όσο και… επώνυμοι, που έχουν τα δικά τους θέματα με την παρουσία του γκαρντ του Ολυμπιακού, στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, αμφισβήτησαν την αξία του παίκτη και τα όσα έχει κάνει για το «εθνόσημο».

Ο ίδιος απάντησε με τον πιο… εμφατικό τρόπο, στο κρισιμότερο ματς των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, παίζοντας με απίστευτη ψυχή! Απέναντι στην Αυστραλία, ο περιφερειακός του Θρύλου ήταν από τους βασικότερους λόγους που η Ελλάδα έφτασε μέχρι τη νίκη.

18 πόντοι, 3 ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ, έχοντας παράλληλα 3 στα 7 δίποντα και 4 στα 7 τρίποντα. Μία εμφάνιση-απάντηση στο αν αξίζει να φορά τη φανέλα της Εθνικής Ομάδας ο «Θωμάς» από τα Καμίνια.

Ένας παίκτης απόλυτα καθοριστικός και στο Προολυμπιακό Τουρνουά, έχοντας πολυεπίπεδη προσφορά και σίγουρα μεγάλη «δίψα» να πετύχει με τη «γαλανόλευκη». Αυτό φαίνεται και από τις δηλώσεις του.

Ο Γουόκαπ, όπου σταθεί και όπου βρεθεί, κάνει σαφές πόσο περήφανος είναι που παίζει με την Εθνική μας Ομάδα. Κόντρα σε όσα λένε μερικοί καλοθελητές, αυτός τιμά και με το παραπάνω το εθνόσημο, τόσο εντός, όσο και εκτός παρκέ.

Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι όλα αυτά έγιναν μετά από μία «γεμάτη» χρονιά με τον Ολυμπιακό, όπου ο γκαρντ των «ερυθρόλευκων» έπαιζε ασταμάτητα. Ακόμα πιο σπουδαία πρέπει να θεωρούμε αυτά που κάνει με την Εθνική, αναλογιζόμενοι το γεγονός ότι δίνει τα πάντα, μετά από μία απαιτητική χρονιά.

Φανταστείτε τον πόνο ορισμένων, σε περίπτωση που η Ελλάδα φτάσει μακριά στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Όπως όλα δείχνουν, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει αρκετές πιθανότητες να συνεχίσει στην διοργάνωση, ως ένας εκ των δύο καλύτερων τρίτων ομάδων.

Και όλα αυτά, να οφείλονται σε μία τρομερή εμφάνιση, από τις πολλές, του Τόμας Γουόκαπ. Είναι δεδομένο ότι ο «Θωμάς από τα Καμίνια» κλείνει όλο και πιο πολλά στόματα!

Διαβάστε επίσης