Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πολύτιμοι για Ολυμπιακό και Εθνική!

Πολύτιμοι για Ολυμπιακό και Εθνική!
Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2024 - 12:27

Για ακόμα μια φορά, το σπουδαίο δίδυμο Μιλουτίνοφ-Πετρούσεφ έδειξε πως αποτελεί σημαντικό «εργαλείο» για την Εθνική τους ομάδα, αλλά φυσικά για τον Ολυμπιακό. Και αυτό διότι ξεχώρισαν για τους «Πλάβι», με τον 24χρονο φόργουορντ να σταματά στους 15 πόντους και τα 9 ριμπάουντ, όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, κυρίως χάρη στην εξαιρετική πρώτη περίοδο που έκανε. Από την πλευρά του, ο «Μίλου» σταμάτησε στους 11 πόντους και τα 9 ριμπάουντ, έχοντας καθοριστική παρουσία μέσα στη ρακέτα.

Η Σερβία κάνει την διαφορά στο Ολυμπιακό τουρνουά, χάρη και στην παρουσία των δύο ψηλών του Θρύλου, οι οποίοι πετάνε «φωτιές» και η νέα σεζόν προμηνύεται σπουδαία για τους φίλους του Ολυμπιακού με την συνύπαρξη των δύο Σέρβων με τον Σάσα και τα υπόλοιπα «αστέρια» που θα σηκώνουν το ΣΕΦ στο… πόδι.

Να θυμίσουμε ότι με την παρουσία των δύο παικταράδων από την Σερβία, ο Ολυμπιακός θα έχει έξι ψηλούς επιπέδου ελίτ και τη δυνατότητα να ξεπεραστούν πάσης φύσεως προβλήματα και να κατακτηθούν όλοι οι τίτλοι, με αφορμή και τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση του Ολυμπιακού. Θα έχει μία πανίσχυρη front line, την καλύτερη στην Ευρωλίγκα και την πιο πλήρη στην ιστορία του με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ο κάθε παίκτης.

Διαβάστε επίσης