Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η πιο πλήρης front-line της ιστορίας του, θα τον πάει μέχρι το τέλος!

Η πιο πλήρης front-line της ιστορίας του, θα τον πάει μέχρι το τέλος!
Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2024 - 18:32

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την σπουδαία επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ στο Λιμάνι και η επόμενη μέρα στο «ερυθρόλευκο στρατόπεδο» μόνο λαμπρή φαντάζει. Απέναντι στο πρόσωπο του Βούλγαρου Φόργουορντ, των συμπαικτών του, αλλά και του Γιώργου Μπαρτζώκα υπάρχει μονάχα εμπιστοσύνη.

Επί της ουσίας η προσθήκη Βεζένκοφ το ρόστερ της ομάδας έκλεισε και θα είναι ένα από τα πληρέστερα της ιστορίας του συλλόγου. Με έξι ψηλούς και τη δυνατότητα να ξεπεραστούν πάσης φύσεως προβλήματα και να κατακτηθούν όλοι οι τίτλοι, με αφορμή και τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση του Ολυμπιακού. Θα έχει μία πανίσχυρη front line, την καλύτερη στην Ευρωλίγκα και την πιο πλήρη στην ιστορία του με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ο κάθε παίκτης.

Στη θέση «5» βρίσκονται οι Μουσταφά Φαλ, Νίκολα Μιλουτίνοφ, με τρίτο ψηλό τον Μόουζες Ράιτ. Στο «4» οι Σάσα Βεζένκοφ, Φιλίπ Πετρούσεφ, συν τον Άλεκ Πίτερς, ο οποίος θα αγωνίζεται κυρίως στο «3» από τη νέα σεζόν. Μία γεμάτη, πολυτάλαντη, πλήρης και πανίσχυρη φροντλάιν, την οποία δεν θα συναντήσετε εύκολα σε άλλη ομάδα στην Ευρωλίγκα. Θα είναι αναμφίβολα ένα από τα δυνατά όπλα των «ερυθρολεύκων» ενόψει της νέας σεζόν.

Διαβάστε επίσης