Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Παπανικολάου: «Να παίζουμε δυνατά στην άμυνα ακόμα και αν μας σφυρίξουν 200 φάουλ»

Παπανικολάου: «Να παίζουμε δυνατά στην άμυνα ακόμα και αν μας σφυρίξουν 200 φάουλ»
Κυριακή, 28 Ιουλίου 2024 - 00:41

Ο Κώστας Παπανικολάου ξεχώρισε στην πολύ καλή εμφάνιση της Εθνικής Ομάδας κόντρα στον Καναδά, η οποία, ωστόσο δεν συνδυάστηκε με νίκη (79-86).

Παρόλα αυτά, ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν αναλώθηκε σε δικαιολογίες, λέγοντας τα πράγματα με το... όνομά τους, στις δηλώσεις του, μετά το τέλος του αγώνα. Η απάντηση, δε, που έδειξε για ακόμα μία φορά το «ατσάλινο» mentality του «Παπ», σε ερώτηση αναφορικά με τη διαιτησία του αγώνα, «έκλεψε» τις εντυπώσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Παπανικολάου:

«Κάποιες λεπτομέρειες στο τέλος του παιχνιδιού, κάποια μικρά plays, ένα δικό μου λάθος σε καλάθι του Αλεξάντερ, όλοι αργήσαμε να βγάλουμε αυτό που δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Αργήσαμε να καταλάβουμε ποιο είναι το κλειδί του αγώνα. Μόλις το κάναμε παλέψαμε το παιχνίδι, είχαμε τις ευκαιρίες μας. Δεν έχουμε χρόνο να σταθούμε σε αυτό.

Η ουσία σε ένα τουρνουά είναι να βελτιώνεσαι παιχνίδι με παιχνίδι. Θα πρέπει να σκεφτεί ο καθένας τα λάθη του και θα πρέπει να βελτιωθούμε. Έχουμε 2 μέρες να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε για το επόμενο παιχνίδι.

Δεν υπάρχει λόγος να σχολιάσω κάτι για τη διαιτησία. Δεν μας παίρνει να στεκόμαστε σε αυτό. Με αυτόν τον τρόπο καταφέραμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι. Εμείς πρέπει να παίζουμε την άμυνά μας, να παίζουμε δυνατά ακόμα κι αν μας σφυρίξουν 200 φάουλ. Εμείς θέλουμε να παίξουμε δυνατά και να είμαστε στο παιχνίδι.

Και οι 3 ομάδες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι δυνατές. Ο Καναδάς ήταν τρίτος στο παγκόσμιο. η Ισπανία πρωταθλήτρια Ευρώπης, η Αυστραλία έχει πολλούς ΝΒΑερ. Θέλουμε να είμαστε δυνατοί στα επόμενα παιχνίδια»

Διαβάστε επίσης