Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σάσα, αλάνι, για πάντα στο Λιμάνι! (video)

Σάσα, αλάνι, για πάντα στο Λιμάνι! (video)
Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2024 - 17:48

Η πολυπόθητη επιστροφή είναι, πλέον, γεγονός και επίσημα! Ο Σάσα Βεζένκοφ υπέγραψε το come back του στον Ολυμπιακό, για τα επόμενα πέντε χρόνια, και είναι ξανά στο... σπίτι του, με την οικογένειά του!

Ο πολυτιμότερος παίκτης της Euroleague για τη σεζόν 2022/23 έπραξε αυτό που ήθελε η... καρδιά του και μόνο χαρούμενος θα μπορούσε να είναι για αυτό. Άλλωστε, οι αντιδράσεις του, καθ' όλη τη διάρκεια της «ιστορικής Πέμπτης» (26/7), μόνο στην απόλυτη ευτυχία παραπέμπουν.

Όπως μας δείχνουν και τα πλάνα της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ήδη από το ξενοδοχείο, και πριν αναχωρήσει για το ΣΕΦ, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τη χαρά του. Μόνο η προσμονή κυριαρχούσε μέχρι την άφιξή του στο Φαληρικό γήπεδο, εκεί όπου τον αντάμειψε «πλουσιοπάροχα», μαζί με τον κόσμο του Θρύλου.

Πρωτόγνωρα σκηνικά αποθέωσης από 2 χιλιάδες και πλέον «ερυθρόλευκους» οπαδούς, που τον πρόσταξαν να μείνει για πάντα στο Λιμάνι. Ο Βεζένκοφ δεν μπορούσε να κάνει τίποτα άλλο, εκτός από το να τους ευχαριστήσει και να μπει στη συνέντευξη τύπου, πιο χαρούμενος από ποτέ.

Κι επειδή, μία εικόνα ισούται με... χίλιες λέξεις, σας προτρέπουμε να παρακολουθήσετε το εντυπωσιακό βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός, που βρίσκεται παρακάτω:

Διαβάστε επίσης