Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μίσκο Ραζντάτοβιτς για Πετρούσεφ και Ολυμπιακό... (photo)

Ο Μίσκο Ραζντάτοβιτς για Πετρούσεφ και Ολυμπιακό... (photo)
Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024 - 18:56

Το όνομα του Φιλίπ Πετρούσεφ βρίσκεται στο προσκήνιο, τις τελευταίες ώρες, αφού ο Ερυθρός Αστέρας φέρεται να «έφαγε» πόρτα από τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Οι «ερυθρόλευκοι» επιθυμούν όσο τίποτα την παραμονή του Σέρβου φόργουορντ στον Πειραιά, ωστόσο όλα θα γίνουν στην ώρα τους, όπως δείχνει και ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς, μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ειδικότερα, ο πασίγνωστός ατζέντης και εκπρόσωπος του Πετρούσεφ μίλησε για τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες, αναφορικά με την περίπτωση του παίκτη του.

Όπως δηλώνει συγκεκριμένα: «Είναι δυνατόν τα σερβικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να το μεταδίδουν και να υποστηρίζουν ότι η μεταγραφή απέτυχε; Ποια είναι η πηγή; Οι 18 χιλιάδες followers; Δεν υπήρξαν συζητήσεις! Δεν θα υπάρξουν μέχρι τελικά ο Ολυμπιακός να ενισχυθεί στη θέση "4" (εννοώντας την επιστροφή Βεζένκοβ). Αυτό είναι το συμπέρασμα που προέκυψε πριν από δυο εβδομάδες και δεν έχει αλλάξει τίποτα. Είναι εξωπραγματικό».

Υπενθυμίζεται ότι ο δημοσιογράφος, Ματέο Αντρεάνι, αναφέρθηκε σε αρνητική απάντηση του Ολυμπιακού στον Ερυθρό Αστέρα, για την επιστροφή του Φιλίπ Πετρούσεφ, καθώς και στην επιθυμία των «ερυθρόλευκων» να διατηρήσουν στο Λιμάνι τον Σέρβο ψηλό.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Μίσκο Ραζνάτοβιτς:

Διαβάστε επίσης