Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Σάσα και ο σχεδιασμός του Θρύλου!

Ο Σάσα και ο σχεδιασμός του Θρύλου!
Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024 - 11:27

Παρά τις «κόνξες» των Τορόντο Ράπτορς, ο Σάσα Βεζένκοφ βλέπει μονάχα την… επόμενη μέρα, που συνεπάγεται με την επιστροφή του στον Ολυμπιακό. Μία κίνηση που ανεβάζει επίπεδα, όχι μόνο την «ερυθρόλευκη» φροντ λαίν, αλλά και το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα, γενικότερα.

Έχοντας μία από τις πληρέστερες ομάδες όλων των εποχών, εφόσον ολοκληρωθεί η απόκτηση του Βούλγαρου Φόργουορντ, στις θέσεις «4» και «5», δίπλα στους Πειραιώτες θα παραμονεύουν και πάρα πολλοί «μνηστήρες», όπως είναι λογικό, για Πετρούσεφ και Πίτερς.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, όμως, είναι σίγουρος πως μπορεί να ταιριάξει μέσα στο ρόστερ του Ολυμπιακού και τους τρεις παίκτες. Τόσο τον Σάσα Βεζένκοφ όσο και τους Πίτερς - Πετρούσεφ. Ο Βούλγαρος έχει ελληνικό διαβατήριο, δεδομένη αγωνιστική ποιότητα, ένδοξο παρελθόν στον Ολυμπιακό, γνωρίζει άριστα την αγωνιστική φιλοσοφία του προπονητή, ενώ παράλληλα και η πιθανή επιστροφή του φέρνει ενθουσιασμό στο μεγάλο λιμάνι και είναι πιθανόν να μην προχωρήσουν οι ερυθρόλευκοι σε άλλη προσθήκη, αλλά την ίδια ώρα να μην αποχωρήσει και κανένας από τους ήδη υπάρχοντες παίκτες του ρόστερ και θα είναι ένα από τα πληρέστερα που είχαν ποτέ, με τουλάχισον 2-3 παίκτες σε κάθε θέση και κυρίως την καλύτερη front line στην Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης