Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Εν αναμονή της «κρίσιμης» συνάντησης των Ράπτορς με τον ατζέντη του Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό!

Εν αναμονή της «κρίσιμης» συνάντησης των Ράπτορς με τον ατζέντη του Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό!
Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024 - 18:36

Άπαντες στον Ολυμπιακό αναμένουν την αίσια ολοκλήρωση της υπόθεσης του Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος έχει αποφασίσει να επιστρέψει στην Πειραιά, υπογράφοντας ένα «ηγεμονικό» συμβόλαιο με τον Θρύλο.

Οι Τορόντο Ράπτορς αποτελούν το τελευταίο εμπόδιο, προκειμένου να πραγματοποιηθεί αυτό, μία και δεν έχουν δείξει να καταλήγουν σε μία τελευταία απόφαση, αναφορικά με το μέλλον του MVP της Euroleague για τη σεζόν 2022/23. Οι Καναδοί έχουν τα δικαιώματα του παίκτη, μετά την ανταλλαγή του από τους Σακραμέντο Κινγκς.

Ωστόσο και αυτό πρέπει να λυθεί σύντομα. Αυτό λόγω του ατζέντη του Βεζένκοφ, Νίκου Λώτσου, ο οποίος έχει προηγηθεί στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού τις επόμενες ημέρες για να ξεκαθαρίσει τον παίκτη του, για ακόμη μία φορά, και να επιτρέψει την επιστροφή του στο Λιμάνι.

Μία εναλλακτική λύση θα μπορούσε να είναι η διαπραγμάτευση δια... τώρα τηλέφωνο, που, έως, φαντάζει απίθανο σαν λύση. Παρ' όλα αυτά, αποτελεί ένα θετικό σημάδι, για το μεγαλύτερο μεταγραφικό σήριαλ του φετινού καλοκαιριού, με την επιθυμία όλων να ολοκληρωθεί με καλά νέα. Και αυτά θα είναι μονάχα η αποχώρηση του Βεζένκοφ από τους Τορόντο Ράπτορς και, φυσικά, η επιστροφή του στον Πειραιά για τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης