Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Η... αισιόδοξη προσμονή του Ολυμπιακού για Βεζένκοφ και Ράπτορς

Η... αισιόδοξη προσμονή του Ολυμπιακού για Βεζένκοφ και Ράπτορς
Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024 - 18:02

Η υπόθεση της επιστροφής του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό αποτελεί, δίχως αμφιβολία, το μεγαλύτερο μπασκετικό σήριαλ του καλοκαιριού. Ο Βούλγαρος φόργουορντ έχει επιλέξει να επιστρέψει στο Λιμάνι, με τους Τορόντο Ράπτορς που αγόρασαν από τους Σακραμέντο Κινγκς τα δικαιώματά του, να αποτελούν το τελευταίο εμπόδιο, μην κάνοντας πίσω με τίποτα.

Οι Καναδοί καθυστερούν την υπόθεση, παρά το γεγονός ότι πολύ δύσκολα θα δούμε τον Βεζένκοφ να αγωνίζεται με την ομάδα του NBA. Ένας ρόλος καλύτερος και πιο ενεργός, σε σχέση με αυτόν στους Κινγκς δεν είναι εξασφαλισμένος, κάθε άλλο. Ενώ και οι ίδιοι οι «δεινόσαυροι» δεν φαίνεται ότι θέλουν απεγνωσμένα να έχουν τον παίκτη ως κομμάτι του ρόστερ τους.

Ίσα ίσα δύσκολα θα μπορούσαν να φέρουν αντίρρηση στην επιθυμία του. Όμως, οι «κόνξες» τους καθυστερούν τόσο τον Ολυμπιακό, όσο και το MVP της Euroleague για το 2022/23. Αφού πρώτα έδειξαν τη διάθεση να τον δώσουν αλλού με ανταλλαγή, κάτι τέτοιο στην πράξη, μέχρι στιγμής, δεν έχει προχωρήσει καν στο επόμενο στάδιο, όχι απλώς να ολοκληρωθεί.

Από εκεί και πέρα, να υπενθυμίσουμε ότι ο Βεζένκοφ μπορεί να ξεμπλέξει οριστικά από τους Ράπτορς, μέσω δύο δρόμων. Είτε μπαίνοντας στην waiver list των Ράπτορς, κατά την οποία οι Καναδοί θα είχαν «χασούρα» 6,6 εκατ. ευρώ, είτε με τη δεύτερη και πιο συμφέρουσα λύση. Αυτό συνεπάγεται πληρωμή του buy out, είτε ολόκληρο είτε μέρος του, από την πλευρά του παίκτη, προκειμένου να μπει για 48 ώρες στους waivers και μετά να αποχωρήσει.

Διαβάστε επίσης

Εθνική Κατάρ καλεί... Ράιτ!

Εθνική Κατάρ καλεί... Ράιτ!

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Κατάρ, Θανάσης Σκουρτόπουλος, θέλει τον σέντερ του Ολυμπιακού για τη θέση του «νατουραλιζέ»...