Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο θετικός «οιωνός» για Βεζένκοφ από τον Καναδά…

Ο θετικός «οιωνός» για Βεζένκοφ από τον Καναδά…
Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2024 - 18:45

Εδώ και καιρό, ο Σάσα Βεζένκοφ έχει επιλέξει να πάρει το δρόμο της επιστροφής για την Ευρώπη και τον Ολυμπιακό. Τελευταίο «εμπόδιο» για να ολοκληρωθεί το πολυπόθητο come back, είναι η ομάδα που κρατά αυτή τη στιγμή τα δικαιώματά του, δηλαδή οι Τορόντο Ράπτορς.

Ξέροντας τις προθέσεις του Βούλγαρου Φόργουορντ, οι Καναδοί προσπαθούν να βάλουν δυσκολίες στην ολοκλήρωση της υπόθεσης, η οποία μπορεί να είναι αίσια, και μάλιστα πολύ σύντομα, αν λάβουμε υπόψη και το τι λένε οι αναλυτές που βρίσκονται κοντά στην ομάδα.

Ο Τζέικομπ Γκραμένια είναι ένας εξ αυτών, φέρνοντας πολύ καλά νέα, μέσω των όσων είπε στο «Amateur Hour Sports». Όπως δήλωσε ο αναλυτής των Ράπτορς, ο Βεζένκοφ δεν θα παίξει με τη φανέλα των Ράπτορς, κατά πάσα πιθανότητα. Το ενδεχόμενο νέας ανταλλαγής υπάρχει στο τραπέζι, όμως στην Αμερική θεωρούν ότι η «χρυσή τομή» θα βρεθεί και ο MVP της Euroleague για το 2022/23 θα αποχωρήσει, επιστρέφοντας στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του αναλυτή των Ράπτορς, Τζέικομπ Γκραμένια:

«Οι μόνες προσθήκες που έγιναν, ήταν μέσω του εκπληκτικού trade με τους Σακραμέντο Κινγκς που έφερε τον Ντέιβιον Μίτσελ στην ομάδα. Έφερε επίσης τον Σάσα Βεζένκοβ, αλλά δεν φαίνεται ότι θα παίξει με τους Ράπτορς.

Θα πρέπει να βρεθεί λύση γι’ αυτή η κατάσταση, αλλά αυτή είναι μια συζήτηση για μια άλλη μέρα. Δεν φαίνεται ότι ο παίκτης θα είναι στους Ράπτορς»

Διαβάστε επίσης