Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το… ντόμινο με Βεζένκοφ και Μιλουτίνοφ-Πετρούσεφ

Το… ντόμινο με Βεζένκοφ και Μιλουτίνοφ-Πετρούσεφ
Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2024 - 21:16

Παρά τις «κόνξες» των Τορόντο Ράπτορς, ο Σάσα Βεζένκοφ βλέπει μονάχα την… επόμενη μέρα, που συνεπάγεται με την επιστροφή του στον Ολυμπιακό. Μία κίνηση που ανεβάζει επίπεδα, όχι μόνο την «ερυθρόλευκη» φροντ λαίν, αλλά και το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα, γενικότερα.

Έχοντας μία από τις πληρέστερες ομάδες όλων των εποχών, εφόσον ολοκληρωθεί η απόκτηση του Βούλγαρου Φόργουορντ, στις θέσεις «4» και «5», δίπλα στους Πειραιώτες θα παραμονεύουν και πάρα πολλοί «μνηστήρες», όπως είναι λογικό.

Σύμφωνα, μάλιστα, με το «Mozzart Sport», ανάμεσά τους είναι οι δύο μεγαλύτερες ομάδες της Σερβίας, δηλαδή η Παρτιζάν και ο Ερυθρός Αστέρας. Ειδικότερα, οι «ασπρόμαυροι» του Βελιγραδίου καλοβλέπουν τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, επιδιώκοντας την επιστροφή του, μετά την θητεία του το διάστημα 2012 έως 2015.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει σταθερά το ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» για τον Πετρούσεφ, το οποίο παραμένει «ζεστό».

Αναλυτικότερα, τα δημοσιεύματα στη Σερβία λένε τα εξής:

«Αν ο Βεζένκοφ πάει στον Ολυμπιακό, θα μπορούσε να επηρεάσει το μέλλον ενός από τους δύο Σέρβους διεθνείς, του Φίλιπ Πετρούσεφ και του Νίκολα Μιλουτίνοφ. Συγκεκριμένα, εδώ και καιρό κυκλοφορούσαν φήμες ότι η Παρτιζάν θα ήθελε να φέρει πίσω τον Μιλουτίνοφ και ο Ερυθρός Αστέρας τον Πετρούσεφ.

Οι ιθύνοντες του Ερυθρού Αστέρα έχουν ήδη συναντηθεί με τον Φίλιπ και αυτή τη στιγμή είναι πιο ρεαλιστικό το σενάριο να λύσει το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες, σε σχέση με τον Μιλουτίνοφ, ειδικά μετά το γεγονός της μεταγραφής του Μπράντον Ντέιβις στην Παρτιζάν, που θα είναι προφανώς η κύρια επιλογή στη θέση του σέντερ για την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς».

Βέβαια όλα αυτά προκύπτουν λόγω της πιθανής έλευσης Βεζένκοφ, μέσα από υποθέσεις. Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο τον έχει πάντα ο Ολυμπιακός, που δεσμεύεται με συμβόλαιο και με τους δύο Σέρβους ψηλούς.

Διαβάστε επίσης