Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Φουρνιέ, ο Ολυμπιακός και το NBA

Ο Φουρνιέ, ο Ολυμπιακός και το NBA
Τρίτη, 9 Ιουλίου 2024 - 17:04

Με παίκτη που θα πατάει στο «2» και το «3» σκοπεύει να κλείσει τις μεταγραφές του ο Ολυμπιακός και το όνομα του Εβάν Φουρνιέ παίζει «δυνατά» για τους Πειραιώτες, εδώ και πολύ καιρό.

Μία υπόθεση περίπλοκη, αν λάβουμε υπόψη όσα λέγονται και σε Ισπανικά δημοσιεύματα. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το έγκυρο «encestando», ο Γάλλος παραμένει, μεν, ελεύθερος, όντας από τους λίγους ευρωπαίους σε αυτή τη θέση, όμως θέτει σε προτεραιότητα την παραμονή του στο NBA, βρίσκοντας εγγυημένο συμβόλαιο, και η έκβαση του μέλλοντός του θα κριθεί οριστικά μέσα στις επόμενες ημέρες, χωρίς να ξεκαθαρίζεται κάτι περαιτέρω.

Μην ξεχνάμε, άλλωστε και τους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, στους οποίους ο Φουρνιέ θα λάβει μέρος με την Εθνική Ομάδα της Γαλλίας, στον ίδιο όμιλο με Γερμανία, Ιαπωνία και Βραζιλία.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του έχουν «ψηλά» στο κάδρο πάντα τον Φουρνιέ, ωστόσο ο τελευταίος λόγος ανήκει στον ίδιο τον παίκτη, που την περασμένη σεζόν κατέγραψε 6,9 πόντους, 1,9 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ σε 18:10 λεπτά, ανά αγώνα, με τους Νιου Γιορκ Νικς, αλλά και τους Ντιτρόιτ Πίστονς.

Διαβάστε επίσης