Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Σλούκας: «Για αυτόν τον λόγο θα πάω απέναντι στον Ολυμπιακό»

Σλούκας: «Για αυτόν τον λόγο θα πάω απέναντι στον Ολυμπιακό»
Τρίτη, 9 Ιουλίου 2024 - 16:45

«Θα πάω απέναντι στον Ολυμπιακό», ήταν η ατάκα που... ξεχώρισε από τη συνέντευξη του Κώστα Σλούκα στο SDNA και την εκπομπή «Magic Euroleague».

Ο... ηγέτης (γελάει ο κόσμος) του Παναθηναϊκού επιβεβαίωσε το κόμπλεξ του για τον Ολυμπιακό. Σε «140 λεπτά εξομολόγηση», μόλις πέντε λέξεις απέδειξαν το τεράστιο κόμπλεξ του Σλούκα για τον Θρύλο των γηπέδων, τον Θρύλο του ελληνικού αθλητισμού.

Το κόμπλεξ του Κωστάκη, λοιπόν, για τους «ερυθρόλευκους» φαίνεται ξεκάθαρα στη συνέντευξη στο SDNA, σε αυτό το σημείο: «Ηταν πολύ ζόρικες εκείνες οι μέρες, ένιωθα ότι αυτό πρέπει να κάνω. Το πρώτο τηλεφώνημα που έκανα ήταν στον Ιτούδη και του είπα, ότι έχεις όλα τα δίκια να μην μου ξαναμιλήσεις. Όμως, του είπα ότι για αυτόν και για αυτόν τον λόγο θα πάω απέναντι στον Ολυμπιακό. Έμεινε με το στόμα ανοιχτό. Δεν είχαμε συμφωνήσει, αν και μου είχε αναλύσει την ομάδα».

Σε αντίθεση, πάντως, με τη νοοτροπία του γκαρντ του ΠΑΟ, ο Λούκα Βιλντόσα για τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες δήλωσε: «Η απόφαση που πήρα να υπογράψω στον Ολυμπιακό δεν ήταν για να πάρω κάποια εκδίκηση. Δεν θέλω ο κόσμος να πιστέψει κάτι τέτοιο. Μου φέρθηκαν πολύ καλά».

Διαβάστε επίσης