Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μεγαλείο Μαρινάκη: Με εντολή του άνοιξαν όλα τα πάρκινγκ του «Γ. Καραϊσκάκης» για τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο ΣΕΦ για την Εθνική!

Μεγαλείο Μαρινάκη: Με εντολή του άνοιξαν όλα τα πάρκινγκ του «Γ. Καραϊσκάκης» για τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο ΣΕΦ για την Εθνική!
Σάββατο, 6 Ιουλίου 2024 - 20:49

Για ακόμα μία φορά ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδειξε «μεγαλείο ψυχής» και «πνεύμα ενότητας», μπροστά σε μία μεγάλη στιγμή για τον Ελληνικό Αθλητισμό.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, συγκεκριμένα, έδωσε εντολή στον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Σταδίου «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Βασίλη Βασιλειάδη, ώστε να ανοίξουν όλα τα πάρκινγκ και να εξυπηρετηθεί ο κόσμος που θα πήγαινε και θα βρισκόταν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για την αναμέτρηση της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ με τη Σλοβενία, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Προολυμπιακού Τουρνουά.

Ακόμα μία φορά που όταν οι άλλοι προσπαθούν να φέρουν διχασμό, ο Ολυμπιακός και ο ηγέτης του δίνουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα ενότητας. Διότι πέραν αυτού, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζήτησε να φωταγωγηθεί το γήπεδο με πλήρη φωτισμό, καθόλη τη διάρκεια των αγώνω της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

Από εκεί και πέρα, εξυπακούεται ότι τα πάρκινγκ στο ποδοσφαιρικό γήπεδο των «ερυθρολεύκων» θα είναι ανοιχτά και την Κυριακή. Μία σπουδαία πράξη από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, που σκέφτεται το κοινό καλό, αλλά και τον ελληνικό αθλητισμό, αφού πέραν της τεράστιας δράσης του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δείχνει σαφέστατα τη διάθεση να βάλει μία «χείρα» βοηθείας, προκειμένου και τα υπόλοιπα αθλήματα να πάνε ένα βήμα πιο μπροστά.

Όταν άλλοι χωρίζουν, ο Ολυμπιακός και ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Βαγγέλης Μαρινάκης μονάχα ενώνουν! Στο ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και κάθε έκφανση του αθλητισμού και όχι μόνο, στην ελληνική κοινωνία!

Διαβάστε επίσης