Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γουόκαπ: «Υπάρχει θετική ενέργεια στην Εθνική Ομάδα»

Γουόκαπ: «Υπάρχει θετική ενέργεια στην Εθνική Ομάδα»
Σάββατο, 6 Ιουλίου 2024 - 20:09

Πόσο χαρούμενος που βρίσκεται στην Ελληνική Εθνική Ομάδα έδειξε ο Τόμας Γουόκαπ, αμέσως μετά την τεράστια νίκη επί της Σλοβενίας, για τον ημιτελικό του Προολυμπιακού Τουρνουά, που διεξάγεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Στις δηλώσεις που έκανε, ειδικότερα, αναφέρθηκε στη σημαντικότητα του περιορισμού του Λούκα Ντόνσιτς, καθώς και στο εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στην «Γαλανόλευκη», ειδικά επί εποχής Βασίλη Σπανούλη.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο γκαρντ του Ολυμπιακού σταμάτησε στους 19 πόντους, αποτελώντας τον σοβαρότερο κίνδυνο για τους Σλοβένους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τόμας Γουόκαπ:

«Είχαμε μιλήσει με τον κόουτς και είχαμε πει πως ο μόνος τρόπος ήταν να πιέσουμε, να είμαστε επιθετικοί από το πρώτο λεπτό στην άμυνα και να μην χαλαρώσουμε ούτε λεπτό. Θέλαμε να κάνουμε τον Ντόντσιτς να δυσκολευτεί για να κάνει οτιδήποτε, έβαλε κάποια μεγάλα σουτ αλλά κατέβαλε πολύ μεγάλη προσπάθεια. Αν του επιτρέψεις να παίξει στον ρυθμό του, θα σε σκοτώσει.

Χαίρομαι πολύ που παίζω με τον Καλάθη, είναι ένας παίκτης που κάνει το παιχνίδι πολύ πιο εύκολο, σε άμυνα και επίθεση. Είναι ξεχωριστό να παίζεις για την Εθνική ομάδα, υπάρχει τόση θετική ενέργεια, ο κόσμος είναι απίστευτος και σου θυμίζει διαρκώς πως εκπροσωπείς μια ολόκληρη χώρα. Να πούμε μπράβο και στον Τολιόπουλο, δείχνει πως ανήκει σε αυτή την ομάδα. Έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση πια».

Διαβάστε επίσης